2011 01 07

Godmorgon !



Jag har den senaste tiden drömt en hel del. Sen vaknar man till och ibland är man glad för att drömmen inte var sann och ibland så kanske jag hade blivit glad om den hade varit detta. Just nu drömmer jag mycket om att jag blir vän med fd vänner som jag en gång i tiden har "brutit" kontakten med för att de på ett eller annat sätt har "skurit" sig. Jag kan inte påstå att jag saknar dom där personerna, men mina drömmar har under en lång period handlat om dom just nu.

Inatt drömde jag att jag att jag satt och pratade med en fd vän. Han gav mig massor med beröm. De är denna person inte bra på i verkligheten, men i mina drömmar om natten funkar de. Han sa till mig att jag var bra och jag blev förvånad över vad han sa. Jag kan säga att skulle denna personen i verkligheten säga något bra och positivt om mig, till mig så skulle jag också bli förvånad precis som i drömmen. 


Idag är de fredag. Jag har massor en del att göra och jag vill fixa detta idag. Jag ska ta mig iväg ut och fixa mycket mat och sånt som mimmi (min fågel) behöver när jag är bortrest. Jag får väl också ta och städa bort julen här hemma. De känns som de är dags för detta.

Ha en bra dag alla ! 

Kram.. 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE