Gick ganska bra trots den tidiga timmen.

De var jobbigt att ta sig upp ur sängen i morse. Men för att vara klockan 03:30 så kände jag mig ganska pigg ändå. De gick bättre än vad jag trodde att gå upp. Jag har hela förra veckan gått runt och oroat mig för just denna dagen som är idag. I morse när klockan ringde så vaknade jag till, kände såklart att de inte hade varit svårta att somna om, men jag ar mig upp och då kändes de helt ok.


Jag kände mig ganska utvilad. Jag kom i säng ganska tidigt igår kväll. Somnade ganska snabbt. Skönt att man kan sova om nätterna trots många uppesittarnätter före denna tidag morgon. Hoppas jag kan fortsätta såhär nu hela denna veckan. Då blir detta hur bra som helst. Skönt att vara hemma redan nu. Jag slutar jobba när många andra har halva dagen kvar och de bästa är att jag känner mig fortfarande ganska pigg. De var en tidig morgon detta !
Här kommer lite bilder från dom första timmarna på jobbet.








Jag har många sådana här små raster under mina arbetspass där jag får stå med bussen på alla möjliga ställen och invänta nästa tur. Hinner gör hur mycket annat som helst. Ta bilder tex...





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE