Titti Schultz tillbaka i Rix morgonzoo

Hörde igår att Sofia Wistam ska sluta göra Rix morgonzoo. Hon avslöjade först idag vem som blir hennes nya ersättare. De var inget fel på den ersättaren. Titti är fantastisk i radio ! De blev Titti och jag har inget emot de.  När hon tar över efter Sofia den 9 januari vill jag höra de programmet. Absolut !!!



När jag tippade på vem de skulle bli innan de var avslöjat så drog jag till med en gissning på Claudi Galli. Jag tänkte de skulle göras som man brukar göra: "Ut med de gamla och in med de nya" . Men de blev ut med de lite nyare och in med de gamla vanliga :) Att jag gissade på Claudi Galli var för att hon har ju varit vikarie minst 2 gånger i Rix Morgonzoo. De har varit bra så helt fel hade de inte varit heller.

Jag tycker iallafall att de är kul att Titti är tillbaka på morgonen i Rix morgonzoo gänget. De hade varit kul om Sofia hade varit kvar också för hon har så mycket spännade att berätta varje morgon. Roger, Sofia och Titti i Rix morgonzoo gänget hade varit en spännade kombination. Inget emot Ola. Han är också en kul Radiopratare. Han sjunger ju in en och annan roliga låt ibland också.






Konstigt bara att man inte fråga mig? Jag faktiskt en gång varit med i radio ! Dock inte i Rix morgonzoo, men P4 morgon i P4 Väst. Stort för mig ju !! Tänk att jag fortfarande kan skapa nya blogginlägg kring den grejen som jag iallafall tyckte var otroligt kul att göra!!










Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE