Red Bull bilen titta förbi.

Hallo mitt i natten. Dom flesta av er ligger väl och sover just nu. jag borde göra de också, men istället sitter jag här.

Hade en inte helt vanlig vardag kväll av jobb. De har varit mycket runt mig och min blogg. Hela kvällen har de kommit fram folk på alla möjliga ställen där jag har avrit idag och sgt typ: Tjena Danne, grym blogg, är de du som är Danne, läser varje dag osv... Brukar aldrig vara såhär mycket under en vardagkväll med just denna Danneblogg, men så var de ikväll.
En annan sak som inte hör till vanligheterna, men detta är kanske orsaken till att  jag inte kan sova nu. Ni vet den där RED BULL bilen ! Den bilen med en Red Bull burk på taket. Den kom förbi och stannade brevid min buss. En tjej med glatt leende gick ur bilen och frågade om hon fick bjuda mig på en burk Red Bull. Jag sa ju såklart ja och hon öpnna en iskall burk och gav  den till mig. Här får du så du håller dig vaken när du rullar runt ikväll sa hon till mig. Sen drog hon vidare. Kul grej tycker jag. Roligt när de händer lite annorlunda saker på jobbet ibland.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE