Kan man inte överraska mig lite.

December ! Vi är inne i julmånaden med allt vad de innebär. Folk tycker att de är mycket som ska göras. Man vill ha stora snöflingor som faller till marken. Julmys som att tex baka pepparkakor. En riktigt god jul helt enkelt  !
Själv vill jag inte ha någon snö. De är bara jobbigt att ta sig fram och man halkar så lätt på is som ligger under snön. Jag är inte heller mycket för tradioner och så. Jag gör gärna något kul runt jul, men de behöver inte vara samma sak varje år. Fast jag tror att min jul blir som vanligt. Man är med närmaste, äter julmat och ser på tv. Jag har inte kollat om jag jobbar den dagen, men gör jag de så är de bara några timmar och man slutar senast tidig eftermiddag och sen kan jag fira jul efter de. Egentligen så är jag inte mycket för de där med julen fast lite mysigt är de. Jag känner ju heller inte av all den stress som gör så många människor förbannade runt jul. De ska köpas julklappar i massor till barn och lagas mat och allt detta... Själv slipper jag att göra sånt.   Men jag önskar iallafall något i julklapp. Egenligen är de väl nytt kök jag önskar mig, men jag tvivlar på att någon ger mig de.
Något som jag också tvivlar på, men önskar och hoppas på  de är att SVT ska överraska mig på jul. De blir som alltid en del tv tittande på jul. Varje år så har svt en julvärd (jag tror de kallas så) De är en person (känd för den breda publiken) som sitter i en fotölj eller liknande och presenterar julens program och snackar om allt möjligt. I många år i rad satt  Arne Weise där och presenterade program. Sen flera år tillbaks så byter man ut  julvärden varje år. Många säger att dom vill ha tillbaka Arne så allt blir som förr. Nu är ju Arne Weise en äldre herre som kanske inte ska jobba så mycket. Jag vet ju inte hur hans "dagsform" är idag, men jag tror faktiskt inte att detta blir så bra om man tar tillbaka honom. Men för att bibehålla lite tradition, men samtidigt inte sätta Arne där i fotöljen på jul så har jag önskan. Kan inte svt överraska på jul och sätta Andreas Weise i denna "soffa" på jul?? Han som var med i Idol 2010 på TV4 !  De skulle jag tycka va kul. De blir ju liksom som förr att vi får se Weise i rutan. Vi som inte är så mycket för traditoner får ju  se en på många sätt störtskön kille utan att de är tradition. Och alla som vill ha detta med  traditioner får se Weise. Inte Arne, men Andreas och de blir väl ingen missnöjd med? De skulle lätt bli en God Jul helt enkelt !






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE