Jul närmar sig !

Godmorgon !
Jag tycker de känns som att julen närmar sig. Tredja advent var de ju igår. Vad gör man och tänker på när de närmar sig jul?

Pysslar: Pysslar ni mycket kring jul. Jag slår väl bara in klappar, men anars blir de nog inte mycket julpyssel för min del. Men jag har ju fått upp lite julsaker på sina ställen här hemma. Jag försöker också komma på några julklappsrimm. Men de blir inte bra. De blir bara något i stil med: vad som finns i detta paket, vet du inte något om men de kan vara en get. Bättre än så blir de sällan så jag lägger nog ner de där i år med julklapps rimm .

Julklappar: Köper ni mycket ? Jag skrev redan igår att jag inte har någon som jag direkt skämmer bort, men jag ger naturligtvis bort julklappar. Pengar blir de alltid till någon, men också lite annat såklart. Men jag har svårt att förstå denna stressen som blir just kring jul. Många blir förbannade för att man har svårt att hinna med och sen är julen över på en dag. Massa stress för att hinna köpa klappar. En dag (julafton) är snart förbi.  Jag tänker aldrig stressa runt för detta

Maten: Jag stoppar redan nu i mig lite skinka och prinskorv och så. Jag litar på andra när de gäller julmaten på jul. Där jag hamnar där finns de säkert mat i massor. De tror jag om de inte blir så att jag sitter hemma själv på jul. Då blir de prinskorv och skinka typ. Jag lagar ju ingen mat själv. Inte ens på jul. kanske kan unna mig några köttbullar, men jag tror inte jag blir hemma på jul? Jag litar på andra när de gäller min mat på jul. Egentligen litar jag ju på andra året om Eftersom jag så sällan lagar mat själv.

Rimmen: Jag ska ändå göra ett försök. De hör ju lite julen till.
Julmusik: Har de kommit någon ny musik i år? Jag har dålig koll...

Vädret: Förra året var de väldigt mycket snö hela December. I år har de inte lagt sig någon snö än. De kan väl vara mysigt om de gör de runt jul, men jag vill helst ingen ha så för mig kan de egentligen kvitta


Bilder från December 2010





Glennart
12 December, kl. 11:05 | Blogg;

Vart köper du din mat i dom där lådorna? :) det ser alltid så himla samrrigt ut! Tack för en bra blogg / Glennart Vbg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE