Denna veckan..!

Jobbat hela veckan har man och nu får jag vara ledig igen. Jag tycker jag jobbar hur mycket som helst, men tittar jag noga på tider och timmar och sånt så är de inte mycket mer än heltid. Men vissa perioder känns de mycket. De har gått bra att jobba hela denna veckan. Får se hur de känns nästa vecka när jag har en sån tidig uppgång?

Jag kämpar annars på med mitt sparande av pengar. Jag har börjat räkna och göra budget igen. De har gått lite trögt med detta ett tag. Jag har inte riktigt kunnat spara så mycket pengar som jag vill göra, men nu tror jag att runt jul där när de kommer in nya friska pengar så kan jag ta ett stort steg närmare mina mål. De känns bra att de förmodligen kommer att märkas lite sparkontot igen. Jag har också fått en liten nytädning vad de gäller hela denna renoveringsplan som jag har. Efter att ha tvättat igår i våran nyrenoverade tvättstuga så kände jag att nu vill jag ha nytt och fint med nya fräscha och modärna grejer uppe i min lägenehet. Lite mer motiverad blev jag direkt och de behövs nu.


De kommer att var mycket kämpade med de mesta framöver. Vad jag än gör tror jag.  Jag tror jag fixar allt ändå trots att säkerligen kommer att ta emot. Men jag har min vilja och jag är en enveten människa. De är också så nu att de har hänt lite oväntade saker nu i veckan som jag inte riktigt har räknat med. Jag tror att detta kommmer att ta mycket kraft och enregi framöver. Men jag är en kämpe så jag ska kämpa på med de och allt annat också. De är något jag säkert kommer att göra (KÄMPA) ett bra tag nu.
Kul saker denna veckan !
* Många har pratat med mig om Dannebloggen (min blogg) denna veckan.
* Har fått 2 planking bilder. Alltid lika kul. Glöm bara inte att ni kör planking safe.
*UNDERBART med ny tvättsuga. Gick så snabbt och lätt att tvätta. Jag behöver aldrig mer känna att jag inte hinner tvätta färdigt under min tid i tvättstugan.
Till sist:
*De finns en sak som kommer att bli lite jobbig framöver. Men jag kände denna veckan att jag har folk omkring mig som ger mig stöttning. De värmer alltid lite extra.
Nu ska de bli skönt att avsluta denna veckan med 2 dagar ledighet...





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE