2011 12 31

Jag har varit ute på en rask promenad under förmiddagen. Vill ju inte vara slö så de var skönt att gå ut och röra på sig bara. De börjar bli kallare nu igen. Hörde också att på måndag ska de bli snö. Hoppas inte säger jag bara.
Bilder från dagens promenad..


2011 ?????
Årets sista dag. Hoppas att ni tycker att  erat år har varit bra. Jag funderar på vad jag har lärt mig av detta året. Kanske att man ska ta tag i de som är svårt först ? De som är lätt att fixa de löser sig så småningom ändå. Kämpa nu så får man de bättre sen. Jag lärde mig också hur man tar livet till nästa "nivå". Jag lever mitt liv som jag vill göra och tänker inte på vad så många andra tycker att jag ska göra. Jag tog kontrollen över mig själv och mitt liv detta året. Jag kämpade på. Hade massor med mera energi blandat med motivation till att förverkliga en dröm. Jag fick loss över pengar till resor. Över 100 000 kronor samanlagt (resa, hotell och fickpengar) De blev 4 utlandsresor och sen smakade jag på de goda livet i Stockholm under en kväll.
Jag fattade ett beslut i slutet av förra året och hade en bra strategi på hur jag i praktiken skulle fixa min dröm 2011. Jag var helt säker på att jag skulle fixa 3 resor på ett år redan i början av året. De gjorde att jag fick  massor av extra energi till att verkligen fixa det. Sen blev de mer än så. Hur häftigt som helst när jag tänker tillbaka på detta.





Olivia
12 December, kl. 15:14 | Blogg;

Jag ser att du har hörlurar i öronen, så nu undrar jag vad du lyssnar på för musik? Vilken genre och vilka band/artister? :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE