2011 12 14

Godmorgon !
Vad är de som är på väg att hända med mig ? Jag känner mig bara trött och slö jämt. Jag känner aldrig för att göra någonting och jag har liksom ingen fart i kroppen alls. Så fort jag är på väg att göra något så blir de i nästa sekund att jag skiter i de iallafall.
Nu ska jag ändå försöka vara positiv. Jag mår bra och jag känner mig ofta glad :) Jag har bestämt mig att satsa på mitt hem ett tag framöver och jag vet hur jag vill ha de i köket. Bra där tycker jag. Då har jag ju liksom ett mål att kämpa mot längta efter.
Ok ! De mesta kanske ändå är ganska bra ? Jag går ju fortfarande runt och myser och känner mig nöjd med detta året som de har varit. Jag har ju också vid ett tidigare tillfälle sagt att hur de än blir i fortsättningen och även om jag inte gör ett skit mer i år så är jag ändå bara så jäkla nöjd med 2011. Men man står här och är nöjd och sen kommer man liksom inte framåt igen. Vad man än ska göra så känns de lättare och bättre att  skjuta de på framtiden. Jag orkar liksom inte mer.....
Nu är de bara spara pengar och jobba som gäller ett tag framöver. De känns bara tråkigt att egentligen inte kunna göra något utöver de vanliga  på ett tag. De går ju inte om jag nu vill spara en massa pengar och få ihop en stor hög på några månader.
Ha en bra dag !







Emmie
12 December, kl. 10:36 | Blogg;

Hej Danne!



Tack för bästa bloggen!

Måste bara säga att jag verkligen gillar dina tatueringar, du är liksom farlig och söt samtidigt :)

Får man fråga hur gammal du är?



Kram!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE