Vill somna glad och inte arg.

Jag satt och skrev ett inlägg precis. De var mycket tankar om livet och alla möjligheter och så. Men sen tryckte jag på fel knapp och så försvann de jag hade skrivit. Nu orkar jag inte skriva om de jag just skrev. Lite störande för jag tycket jag fick till ett så bra inlägg. Nu blir de bara ett om att jag har arbete imorgon så jag ska gå och lägga mig nu. Jag hoppas jag sover gott iallafall och så får jag ta nya tag imorgon med de inlägget som jag råkade radera ikväll.

Jag vill inte somna sur och arg för ett raderat inläggs skull. De ska liksom inte få förstöra min dag. Så lätt ska de inte gå. Jag avslutar därför med att lägga upp en bild på mig när jag håller på med planking.


Denna bild visar att jag kan på en vanlig grå vardag göra något som jag tycker blir ganska kul. De visar att man inte alltid behöver ta livet på så stort allvar. Man behöver inte ens ta sig själv på så stort allvar. Jag tar en bild på mig när jag kör "planking". Lägger upp den på bloggen och nu somnar denna kväll med att vara nöjd med denna dag istället för att vara sur och arg över ett raderat inlägg. Glädje kan vara denna lilla spontan grej. Att finna lycka i de där lilla som kan vara så kul som att se någon köra "planking" på en vanlig grå varadag. Nu var denna någon jag och jag är glad för att jag inte tar livet på för stort allvar. Fy vad tråkigt de skulle vara då. Eller hur ??? 







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE