Sommaren 2011 är snart förbi.

Är de inte så att sommaren snart är över. Folk börjar komma tillbaka från semestern och skolorna drar väl snart igång? Hur har min sommar varit? Jag har jobbat mycket. De är inget ovanligt när de gäller mig. Egentligen vet jag inte varför, de har väl bara blivit så? (säger de iallafall så behöver jag inte fundera mer på de ) Jag tänkte på de också. Denna sommar har jag bara hunnit läsa en hel bok. Jag brukar läsa mycket böcker och under sommar månaderna så blir de mer än vanligt för de är ju ofta fint väder så man kan sitta/ligga ute och läsa. Men i sommar allstå bara en bok, men fint väder har de väl varit ? Däremot har de blivit väldigt mycket titta på tv serier. Tv serier på DVD, massor. Har ju varit snål och sparat pengar i sommar så några nya böcker har de tex inte blivit. Jag har även lyssnat på en och annan sommarpratare. Några från denna sommaren och några från tidigre år (tror jag iallafall) Annika Östberg är en för att nämna någon.

Jag måste börja läsa igen. Hitta suget. De och vara ute och promenera är mitt sätt att slappa och rensa skallen från vardagen alla bekymmer. De kan även vara att lyssna på någon som har haft ett liv som är så långt bort från min egen verkligehet så man knappt kan förstå hur de känns. Men de får mig ändå att tänka på de jag just har hört och inget annat.

Min sommar har till stor del handlat om att planera min kommande resa som snart närmar sig. Allt har gått så bra jag är glad och lycklig för de. Sommaren 2011 börjar lida mot sitt slut. Jag tycker jag har haft en bra sommar. Jag hoppas på en minst lika bra höst.

   






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE