Upp i varv - Ner i varv ..

Helgen har väl  börjat? Jag har varit ledig idag, men från och med imorgon börjar några dagar av jobb igen. Jag vill till New York nu. Jag måste jobba på ett tag till. Jag gilllar mitt jobb så de är inte de. Men jag har ju satt igång med att sätta "sprätt" på sparkontot (New York kontot) nu. Jag behöver nog inte kämpa på så mycket mer nu. Jag väntar bara och lever gott fram till att de är dags och sen när jag kommer hem så komer jag 1. Säkert att ha haft en häftig resa 2. Jag kommer att se till att leva gott när jag kommer hem också. 



Har varit väldigt upp och ner idag. Jag mår superbra hela tiden. Jag har varit ganska nervarvad. Sen ringer telefonen. De handlar om New York och då går man upp i varv direkt och så tar de några timmar innan man varvar ner. Fick en fråga om hur de blir med helikopter i New York.  De kunde jag fundera på ett tag till. 

Annars är de ganska skönt att varva ner på en ledig dag. Man kan ibland känna sig lite tom. Men man kan isolera sig lite sitta och titta på någon serie som innehåller en massa avsnitt i flera timmar. Sen känner man sig lugn, fullständigt avspänd och fri att göra vad man vill.  Man kan ta en dusch eller strunta i de. Man kan ibland bli lite rastlös. Då går jag ofta ut eller de har väl hänt att man går och tränar också. Är de ensam man känner sig så kan man ju alltid ringa en vän. 

En del verkar kunna sitta och vara nervarvade 7 dagar i veckan. De ser man ju på stan varje dag. Några  människor har jag sett i flera år. Dom sitter i timmar och pratar. Undra om vad ? Egentligen innerst inne så bryr jag mig inte om vad som sägs, men jag undrar hur man kan ha så mycket att prata om i flera timmar varje dag, år ut och år in. En del människor sitter själva också. En del kan sitta helt stilla och bara existera i flera timmar. När jag gör de så är de när jag kommer för tidigt till ett flyg eller tåget och måste sitta på någon flygplats eller station och bara vänta.

Varva ner för mycket gör mig rastlös. Men jag vill inte vara uppe i varv hela dagen heller. Att avsätta tid för att slappa är naturligtvis viktigt. Men gör jag de för länge så blir jag rastlös. Frågan är om jag någon gång kommer att tex kunna sitta i en park och bara sitta och titta. De är möjligt att jag skulle klara de den dagen när kroppen inte klarar mer. Men jag kan inte bara sitta och titta. Inte ens den dagen då jag egentligen inte orkar mer än så. Om jag någon gång kan sitta stilla i flera timmar tex i en park så vill jag iallafall ha en flaska "skumpa" i den park där jag bara sitter för att bara vara.  

I helgen är de jobb, och lite PW får de såklart bli också. 


 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE