Danne tipsar !

De börjar bli höst. De känns ute i luften för att de är lite kallare ute nu. De är liksom inte samma sommarvärme längre. När hösten närmar sig och de blir lite kallare och mörkare så gillar jag att läsa och se på tv. Jag tänkte tipsa er om tre tv-serier på DVD. Dom är ganska bra och de kan vara ganska skönt att fördriva tiden med tv-serier när de blir höst.

Leif GW Persson och  Jan Guillou har skrivit dessa tre serier som jag tänkte tipsa om.


Anna Holt:

Handlar om tuffa poliser som ska klara upp brottsligeheten i Stockholm. Anna ska samtidigt klara att ta hand om sin son Nicke. Hon gör karriär inom säpo, blir kär i kollega och får jobba med knarkbrott som som begås av kändisar på Stockholms innekrogar.  Bra skådisar och gillar man svenska polis serier eller filmer som Beck, Wallander och Johan Falk så ska man ju se denna serie också.


Anna Holt : HELA FÖRSTA SÄSONGEN - HELA ANDRA SÄSONGEN - DEN VITE RIDDAREN !!!



En annan tv-serie som jag tycker är väldigt nära verkligheten och ganska spännade är tv- serien KVÄLLSPRESSEN. Den är också skriven av Leif GW Persson och Jan Guillou. Handlar om livet på en stor kvällstidning. Gert Fylking är en bra "skådis" i denna serie. Han spelar den framgångsrike och kända journalisten Pär Wenström.









Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE