Jag vill må bra och vara glad och lycklig !

Ute på min PW så tänkte jag bla: Shit va mycket tankar och ideêr jag har om vad jag vill med mitt liv! Jag vet inte exakt vad jag vill, men ändå på något sätt så kan man ju bestämma vad som kan vara värt att sträva efter.  Jag vill måbra, vara glad och lycklig, utvecklas och få känna hur jag växer som människa. 
 
Jag känner att jag mår bra och jag är ofta glad och lycklig. Utvecklas och växa som människa gör jag säkert också, men de är inget jag märker av så mycket själv. Men när man gör något så kan de göra att man får mer erfarenhet. De kan göra att man blir inspirerad till att göra något mer. Allt de där är bra, men de enda som förändrar är att fatta beslut och göra de man bestämde sig för. 

Jag tror inte att de är så svårt att bli glad och lycklig. De behöver inte vara så märkvärdigt.  De finns ju massor med människor som verkar vara de och vad kan de vara som gör att dom är de? Jag har inget facit med alla rätta svar, men jag har funderat mycket kring de efter som att de där med att må bra är något som är väldigt viktigt för just mig.

Jag tror att de är viktigt att man bestämmer sig. Återigen, fatta ett beslut och gör de. De är de enda som förändrar något de är de. Bestäm dig för att du vill sträva efter att må bra och vara glad och lycklig. Redan där har man ju kommit ett bra bit på vägen. Man kan inte alltid veta vad man vill, men lite vet man och må bra är väl något som man vill göra?

Jag tror också att glada lyckliga människor har väldigt lite regler. Om du sätter upp en massa regler för hur andra människor ska vara för att du ska må bra och känna dig glad. Eller om du har regler för hur livet måste vara för att du ska må bra  ju svårare blir de säkert  att just må bra och känna sig glad och lycklig. När man mår bra och känner sig glad så tycker jag ofta man blir glad åt de lilla. Man kan skratta trots att man går upp 03:15 och ska iväg till jobbet. Man kan lätt glädjas med andra som de går bra för. Om man bara mår bra och känner sig lycklig när något stort och väldigt fantastiskt händer då går man ju runt och känner sig olycklig större delen av livet. Hur roligt låter de ???

 När du börjar att irritera dig på något som någon annan gör eller hur en annan person är så tror jag att de kan vara bra att fundera kring om de verkligen är så farligt. Är detta något jag behöver bli arg och irriterad för. De gör kanske inte så mycket om en annan person är som han/hon är.  I dom flesta fall så tror jag  iallafall inte man behöver låta detta påverka strävan efter att få måbra själv och känna sig glad och lycklig. Folk behöver inte alltid leva efter mina regler om hur man ska vara som person. Jag lever ju inte efter hur alla andra tycker att jag ska vara. Jag gör de jag tycker är bäst. 

 Ibland måste man också förstå att ibland gör man allting rätt, men ingen verkar ha sett detta. Du gör ett bra jobb och du har varit fullständigt felfri en hel arbetsdag/skoldag tex. Du tycker detta och så kan de mycket väl vara. Ge dig själv de beröm som du inte får av någon annan för att du tex har gjort ett bra jobb. De finns säkert andra saker också som ingen ger dig beröm för, men då kan man ge de till sig själv. De är inte svårt och man mår ju bra av de också. Man mår ju ofta bra när man får beröm av andra. Då gör man ju de när man ger sig själv de också.

Livet är fullt av valmöjligheter. De kan ofta vara en stor utmaning att bara få välja. De gäller att försöka komma på vad man vill och var man vill lägga sin "energi". Alla vill väl vara glada och lyckliga? Välj att vara de då!!! Du ska alltid välja mellan de som är bra och fantastiskt. Inte de som är dålig och bra. Livet är fullt med val och möjligheter. De som är dåligt för dig har du alltid råd att ta bort. De behöver du aldrig välja. Du är värd mer än de.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE