Spontan-Danne ???

Efter att jag har varit iväg och kommit hem från New York  så kanske de vore bra att vara lite spontan i min vardag. Jag satt och tänkte på de förut. Mycket av allt man gör blir ju många gånger mycket roligare om de liksom sker mer spontant. Vissa grejer blir ändå svåra att fixa, men visst finns de saker man bara kan bestämma sig för ena dagen och sen sätta fart med de den andra. 

Jag är ju annars inte en spontan människa. Jag planerar och grejar för de mesta med allt innan jag gör något konkret. Men jag känner nu att jag nog vill ändra på de, för ett tag iallafall. För detta med resorna har de varit så mycket planerande  med så efter New York, för min egen skull så hoppas jag att jag blir lite mer spontan-Danne. De är ju ganska enkelt om man inte gör de så svårt.(svårare än vad de är)  Om jag tex är ledig en tisdag (vilket händer ibland ) Jag kanske slutar tidigt dagen innan (måndag). Då kan jag ju faktiskt tex köpa en tågbiljett och "tagga" upp till Stockholm. De kan man ju fixa ganska lätt. De tar med ett snabbtåg bara 2,5 timme. Sen kan jag vara de uppe och äta gott och ha lite party och sen dagen efter kan jag åka hem igen. Lite spontan grej liksom och väldigt kul.

De skulle ju kunna funka med Göteborg också. Då behöver jag ju inte ens rum över natten. De är ju bara att ta bussen ner. Dra runt lite och ha kul och sen kan man åka hem igen, fast man kan få vänta till tidigt på morgonen i värsta fall. Men också detta en kul spontan grej som säkert kan vara lika kul som att göra som några väldigt välplanerad resor.

Vill man ta ner de spontana lite, men ändå inte helt så skulle man ju också kunna dra iväg en helg tex till en stor stad i europa. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att åka tillbalka till Amsterdam. De händer att jag är ledig en fredag, lördag och söndag. 3 dagar i rad. Varför inte "tagga" iväg på något då? Lite spontant blir ju även de. Fast jag tror de kräver lite planering i alla fall. Men blir de av så skitsamma hur de va före ..

Jag tror iallafall hur jag än gör efter New York så tror jag att när jag väl är i New York så kommer jag att LOVE New York !! Precis som många andra verkar göra.













Jens Ridén
08 August, kl. 21:53 | Blogg;

Hej Danne!



Du ska inte tagga till Göteborg i helgen på musikfestivalen Way Out West? Det blir nog en hel del party där kan jag tänka mig. Så varför inte åka dit som en liten uppladdning inför New York?



Tack för en bra blogg!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE