Riktigt skön PW

Hej !

Har varit ute på en PW. Kändes hur bra som helst! Vilken energi och när jag mår såhär bra så är de kul att tänka på mycket roliga saker.


Framtiden som jag ser framemot. Efter New York så är jag nog sugen på att vara lite mer spontan-Danne. De kändes helt rätt när jag gick ett PW-varv och tänkte: Tänk att bara "tagga" upp till Stockholm en dag. Dra runt hela kvällen natten och sen åka hem dagen efter igen. De krävs inte mycket planering alls.

De är ofta som jag är ledig en dag i veckan och slutar tidigt dagen före. Jag kommer ju att få hur många chanser som helst till lite god mat och partykvällar i Stockholm. Fördelen är ju att de ofta är lika bra party på vardagar som helgen i den stan. man kan ju köra hel helg också inga problem. Kul grej också..


De andra spontana som jag gick och grubbla på de är vad jag kan göra med detta som vi kallar helger? Har jag en fredag,lördag ,söndag ledigt, vilken händer ganska ofta eller så  är de inte svårt att fixa. Har jag 3 dagar i rad av ledighet så skulle de  kännas helt ok att dra iväg till någon större stad. Stockholm är ju en,men de finns några andra också. Jag skulle vilja besöka Prag, Helsingfors och Bryssel. De är några av dom städer jag funderade på innan jag tillslut valde Amsterdam. Men nu när tre resor är fixade snart så kan man ju faktiskt ta något sånt här. De behövs inte någon större planering. Jag vet ungefär vad som krävs. Jag var ju i Amsterdam så detta med cash behöver jag ju inte fundera så mycket på tex. Bara att lägga undan en hög och dra och jag tror att de är så bra så att om jag verkligen ville så skulle jag kunna dra varannan månad till någon större stad. De borde jag kunna klara.


Jag ser framemot mycket. Om de blir såhär de vet jag inte. Men väljer jag inte att fortätta resa så väljer jag säkert något annat som är bra och kanske helt fantastiskt. De dåliga ska aldrig vara ett alternativ. De har man alltid råd med att vara utan.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE