Fredags taggande !

Hej !

Jag slappar tar de lugnt. Känns som jag måste bara "tagga" ner,varva ner och bara ta de lugnt. Borde väl inte grubbla så mycket på allt och inget? Igår gick allt hur lätt som helst och jag visste att nu finns alla "cash" till resan som i en liten ask. Idag finns dom fortfarnde och de är bra, men mycket annat har på något sätt gått emot mig. Fredags taggande med för mycket grubbel. Orkanen som i helgen kan dra över New YORK ? Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte funderar på vad som kommer att hända. Kan detta äventyra hela resan. Som jag skrev förut så tror jag ändå att de är bäst att bara förbereda sig på att de blir en resa till New York. Jag tror de är de bästa man kan göra. Men de är klart att man funderar kring detta. Ska jag misslyckas när jag nästan är vid mållinjen? De är som en gångare som går ett marathon och så blir han diskad precis innan mål. Är de då bara att glömma och gå vidare i livet ? 

En annan sak som stör mig är att jag glömde min klipptid idag. De har aldrig hänt förut. Lite grann har de liksom förtsört helgen. De gör inte så mycket om jag inte hinner klippa mig innan New York, men de är att jag glömde tiden! Sånt gillar jag inte.  De har ju aldrig hänt tidigare så de är ju inte de lättaste att veta hur jag ska hantera de.

Grubbel och tänkade en fredag. Jag vet att de inte är bra att tänka för mycket, men de är något jag aldrig kommer att sluta göra. De kan jag vara ganska säker på. Jag tänkte i allt grubblande att jag kanske skulle titta på en film ikväll. Tar något som Kjell Sundvall har gjort. Kollade in Bröderna Karlsson. På You tube hittade jag bara 3 delar av denna film så de blev bara en halvtimmes tittande och sen var man tillbaka i grubblandet och tänkandet igen. 

 






Ok ! Tillbaka igen i tanken. Jag kollade lite på hur mycket "cash" jag har i New York (de blir nog en resa får jag hoppas ) Förut har jag inte velat något annat än att verkligen få in dessa pengar. De får mig att inte känna någon oro över att pengar ska ta slut när jag befinner mig väldigt långt hemifrån i en stad, i en verklighet som om man inte riktigt tror finns. Vet inte vad jag menar med de där sista, men jag menar något i stil med att de är nog ganska stor skillnad på att "tagga"  i New York  jämfört med att "tagga" med mycket "cash" i Vänersborg. Men jag har för första gången börjat fundera på om detta verkligen är Danne ? Är jag mig själv nu när jag sitter och tittar på ett kontoutrag och inser hur sjukt mycket pengar jag kan "bränna" om jag vill i New York. Jag blir lite rädd för de samtidigt som de är en underbar känsla att ha klarat att kämpa in pengarna som jag för längesen satt och planerade en sparplan för. För de har jag gjort. Jag jobbar, sliter och har gjort budget för att sen få känna på lite hur livet kan vara när man glider runt lite på den berömda "räkmackan". Fast jag vill byta ut den där mackan mot "skumpa" istället.


 Men trots att jag har lyckats med att  dra in pengarna så finns de ändå tankar som är detta rätt, är detta jag. De känns lite läskigt nu att bolla med mycket pengar. De är inte bekymmersfritt även om de nog bara är ett I-Landsproblem .


Ska försöka att inte grubbla mer ikväll. Jag kan inte göra något åt att vissa saker. Måste bara inse de. Jag är glad över mycket också. De får jag inte glömma. Idag tex så kom de fram ett bloggfans och ville ta en bild. De är alltid lika kul när de händer !








Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE