Egentligen ingenting.

Majsan:

Vad skulle du vilja jobba med om du inte var busschafför? :D


Jag har väl någon vision om att bli oberoende. Tex ekonomiskt oberoende. Då gör man ju vad man vill. Om man mår bättre de vet jag inte, men ekonomiskt oberoende är väl mångas dröm och de är väl min också på sätt och vis. Häftigt skulle de vara. Bara man har fötterna på jorden.

Men om jag ändå måste göra något för att dra in pengar så finns de väl ganska mycket. Jobba med någon form av PR vore coolt. Fråga mig inte på vilket sätt bara för de har jag inte tänkt på. Leva på min blogg hade ju varit coolt. Jag kan ibland vara riktigt avensjuk på dom som lever gott på sina bloggar. Dom kan ju göra vad dom vill och så bloggar dom om de och tjänar cash på de.

Nattklubbsägare på någon av innekrogarna runt Stureplan i Stockholm.
Typ Sturecompagniet, Köket, Spybar, Plaza eller Cafe Opera.
Rika människor !! Händelsernas centrum när de gäller nattliv. Folk sprutar champagne, blondiner och ett ställe där en och annan kändis hänger. Coolt hade de varit att få ha lite makt i denna miljö.



Visioner drömmar och helt orealistiskt är de, men de är de som är så bra med en blogg. Man kan fantisera och drömma sig bort. Publicera och sen är man tillbaka i verkligheten.








Ronja&Linda
08 August, kl. 20:26 | Blogg;

skulle du vilja ha nåt annat djur än en fågel? :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE