Effektiv om jag får säga de själv.

Hemma från en arbetsdag. Skönt att komma igång med något vettigt såhär efter helgen. Idag har jag fåttt gjort en hel del. Både före under och efter jobbet. Jag har varit väldigt effektiv och inte bara låtit tiden rinna iväg. Har jag haf en liten paus så har jag fått gjort något. På rasten fick jag också gjort lite och efter jobbet stannde jag kvar och fick gjort lite till. hade jag inte fått gjort de idag så hade jag varit tvungen att tatag i de någon annan dag denna veckan. Därför; Skönt att jag fick gjort så mycket. Ruskigt skönt att få känna sig duktig, effektiv och driftig.


Undra om jag ska fortsätta nu då. Jag hade inte tänkt att träna eller på något sätt röra mig idag. Tar nog en vilodag och sen får jag köra på resten av veckan. Bara jag inte tänker så imorgon och sen nästa dag igen. De är lätt att bara strunta i de och så kommer man in i en slö period av ingen rörelse alls. Inget jag vill, men de är lätt hänt.

Lite mat har de blivit


KORV STROGANOFF

Nu blir de bara att slappa och ta de lugnt, men inte sova jag har ju tidiga veckan denna veckan så inte sova på dagen för hur ska jag då kunna somna på kvällen? Kan jag inte somna på kvällen så kan ni säkert föreställa er hur de känns när klockan ringer 03:15 då de är dagsa att kliva upp för ännu en arbetsdag.



Slappa, slöa kan jag göra. Men jag får inte somna.







Lucifia
08 August, kl. 19:32 | Blogg;

Hej Danne!

Vad gott det ser ut med korv stroganoff! Vattnas i munnen. Blir du mätt på en sådan portion eller tar du dig en liten macka till? Tycker det ser lite lite ut för en karl.

Kram

Fredrik
08 August, kl. 23:00 | Blogg; http://webbkillen.se

Videoblogga mer Danne! Blir lite mer levande med det :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE