2011 08 24


Hej !

Hemma från en arbetsdag. Dagarna och veckan känns långa. Veckan har ju bara börjat och tiden går inte fort. Längtar mest till New York nu. Vill att tiden ska gå fortare så jag kan sätta igång. Har ju laddat upp så när semstern startar så går de ett startskott i form av en champagne kork som flyger efter att de har blivit en jävla smäll, eller nått i den stilen.

För att de inte ska kännas för långsamt så försöker jag ta en dag i taget samtidigt som funderar på andra saker än New york resan. De är nya resor som jag kanske kan göra efter New York om jag vill. Jag har ju andra drömmar också. Tex att en gång i livet få känna känslan av att ha 1 miljon "cash".

 Jag håller på med de nu, men de blir nog inte möjligt att fixa de innan år 2025 typ om jag kör i den takten som jag har nu. Men man skulle ju kunna göra saker som gör att jag närmar mig den där miljonen lite snabbare. Jag har en väl genomtänkt strategi för hur jag skulle kunna göra för ha 1 miljon kronor ungefär år 2018. Med lite placeringar av pengar på saker som borde ge bra avkastning och andra grejer så kan de vara möjligt. De är defentivt möjligt att närma sig 1 miljon även om man inte når den på 1, 2 eller 3 år. Men på ett år kan man ju få ihop en hel del. Sen placerar jag de +de jag redan har nu och då är jag en bra bit närmare. När man har gjort de så kanske de går mycket lättare att också nå den i en snar framtid. Om man kämpar på lite i början så tror jag att jag sen kommer att känna att de var värt de. De gäller bara att göra "rätt" saker i "rätt" tid och ha den innersta känslan som riktmärke när man ska fatta beslut i köp och sälj hysterin i denna galna värld där alla försöker hitta sin väg i livet.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE