2011 08 23




Lite trött är man. Förmiddagsveckor är de alltid så. En arbetsdag till avklarad
.

En dag till närmare New York. Håller på att smygpackar lite. Vet inte exakt vad jag ska ha med mig. Men de är väl lite kläder och annat som man kan tänkas behöva. Bra skor är nog klokt att ha med sig. Kommer nog att bli en del promenerande. Eller varför inte en PW i Centralpark. Lite coolt bara när man tänker på de. Borde vara mycket häftigare att köra PW i centralpark än avd de är att köra de i vänerparken här i VBG.

Jag kan också erkänna att jag kollar på lite annat. Jag vill ju hitta på något efter New York. De finns några olika alternativ som jag tittar lite på. De gäller resor. De är så skönt att man inte kommer att behöva planera så mycket mer efter New York. Bara få ihop lite "cash" och åka. Vad de blir för resa och när vet jag ju inte nu och jag kommer inte att veta förrän jag är hemma från New York. Då ser jag ju hur jag har de med pengar. De är de som är de viktiga. Kan man bara betala för sig så löser sig allt annat som behöver fixas.

Jag vet inte om de ens blir någon resa? De jag gillar skarpt är att jag lätt kan fixa en resa till i år även om de visar sig att jag inte har en enda krona kvar när jag kommer hem. De finns ändå resor som jag kan spara ihop till och sen dra iväg senast i december. De känns häftigt att jag vet att jag kan fixa de, men om jag vill de får jag fundera på.

Egentligen är de väl så att jag vill resa så mycket som möjligt. Nu när jag har alla möjligheter att kunna göra de. Jag är inne i de och de krävs bara "cash" och de brukar vara de minsta problemet att få ihop. Men de finns ju mycket annat också som jag skulle vilja få gjort. Så vi får väl se hur de blir, men de är iallafall kul att titta på nya resor som jag skulle kunna ge mig iväg på efter New York !






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE