2011 08 16



Godmorgon !


Sovit gott ? De har jag iallafall. Ny dag och jag är ledig. Tar mig ut på en PW snart, men jag vet inte vilken av mina varv jag ska gå.


Jag har dom senaste dagarna varit väldigt glad och de känns som min kropp har flyttat sig till en annan "nivå"(uppåt liksom) Jag är ju så glad för att de känns ju som att de är klart att jag fixar min lilla dröm med 3 resor på ett år nu. De är ju ca 2 veckor kvar tills jag befinner mig i New York. Jag har massa "cash" på sparkontot som jag kan bränna där och till skillnad från förut så känns de inte alls svårt nu att låta pengarna stå kvar på sparkontot tills de är dags att dra till New York. Jag behöver inte kämpa för att spara längre. Jag har lagt undan 9000 på intjänade pengar denna månaden (för att ta ett exempel) och de kommer jag lätt att klara spara. Jag behöver inte fundera på hur eller om. De är bara att spara, vänta och leva gott under tiden. Häftigt känns de!! 

En annan sak som känns häftig de är att jag på mindre än ett 1 år har klarat att få undan nästan 80 000 kronor  till dessa resor. Ok jag har satt sprätt på dom undertiden som jag har sparat, men lägger man ihop pengar som är spenderade utomlands i år + dom pengar som jag har nu så blir de nästan 80 000 kronor. Summan kommer att sluta på över 80 000 kronor för jag kommer ju att få in pengar minst en gång till innan jag åker.

De känns fantastiskt och helt underbart! I flera månader har jag kämpat på och nu får jag de bättre och allt går så mycket lättare. Kämpa på nu och du får de mycket bättre sen. Fatta ett beslut att kämpa nu och du får de bättre sen och kanske för resten av livet. Man tar kroppen till en annan nivå i de där med att må bra också. De gör man ju när man känner att man kommer att förverkliga sin dröm. Jag väljer inte mellan de som är bra och dåligt. Jag väljer mellan de som är bra och fantastiskt !

Jag sover gott...
Äter gott..
Rör på mig..
Har ett jobb som jag trivs med..
Jag förverkligar mina drömmar ..

Bra, bättre och fantastiskt känns de helt enkelt  !






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE