2011 08 05

Godmorgon !

Uppe igen och jag "taggade" direkt ner till tvättstugan. Jag var så trött när jag vakna. Skulle bara vilja slippa att gå upp. Jag vill bara vara ledig nu, så känns de. Jag tar ju tag i allt iallafall och jag orkar ju med de bara jag sätter igång. Mycket "POWERWALK" är nog en orsak till att man ändå har den där lilla energin som gör att man tar tag i de även om huvudet vill något annat. De väl också så att hur jag än är i kroppen även om jag tänker massor med negativa tankar som "vill inte, orkar inte" så är jag en kämpe om jag verkligen måste få något gjort. Desssutom vet man hur de blir om man inte bryr sig. Man måste liksom kämpa ännu mer för att få ordning på de. Typ om jag inte tvättar nu så kommer jag inom några dagar bara ha mer tvätt och sen går de ett tag till och så får jag helt plötsligt köpa nya kläder för att allt ligger ju i tvättkorgen. De blir dyrt och jag spräcker budget och de får inte hända nu när jag är så nära "my dream" om tre utlandsresor på ett år. Dessutom skulle jag ju fortfarnde ha den där högen med tvätt kvar även om jag köper nya kläder. Känns därför smartare att tvätta idag än att vänta. Hur jobbigt de än är att kliva upp och "släpa" sig ner i till tvättstugan.

En annan sak som jag kämpar på med är min budget. Fast egentligen vet jag inte om jag behöver kämpa så mycket med de längre. De känns hur lätt som helst nu att spara 8000-9000 kronor i månaden. I början var de lite tuffare, men inte nu längre. De kanske beror på att man är mer motiverad nu eftersom denna säkert rätt häftiga resa närmar sig. Inte långt kvar och därför går de lätt att spara. De beror naturligtvis också på att allt går bra nu. De kommer liksom in "cash" och de är ju de viktigaste. Att jag sen inte lyxar och shoppar för mycket när jag är hemma fast de kommer in mycket "cash" gör ju att jag kan spara en hel del varje månad. Dessutom är jag noga med min budget. Jag räknar, vänder och vrider. De roliga är att  när jag för sex månadersen försökte tänka på hur mycket "cash" jag skulle ha  om sex månader  (allstå nu ) så exakt på kronan rätt typ. De blir alltså precis som jag har räknat med från början och de är kul. För väldigt ofta är ju livet så att de inte alltid blir som man har räknat med. Men de gäller inte när de gäller min budget och resor. 

Hur de blir i New York får vi se? Är de som jag tror eller inte ? Jag har fått mycket information från alla möjliga håll. Jag försöker tro någonting av allt jag läser på nätet och jag lyssnar på dom personer som har varit där själva. De känns som dom borde ha koll. Jag har fortfarnde inte hittat något "place" i New York där jag känner att här vilja jag verkligen hänga en partykväll och natt. De finns mycket och naturligtvis finns de massor med "place" där de måste vara hur coolt som helst att hänga. De är bara att jag har svårt att se de just nu. Men hur de än blir och vad jag än gör eller inte gör så tänker jag iallafall att denna tredje resa år 2011 ska bli en resa där jag verkligen ger järnet. Jag kommer inte att bry mig om att jag ska ha "cash" kvar till någon mer grej när jag kommer hem. Jag ska bara se till att ha kul på denna resa för hur ofta kommer jag till New York? I bästa fall lika ofta som jag är i Thailand, men båda ställena ligger ju lite för långt bort för att man ska vilja åka över bara och sen åka hem igen.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE