Vet inte riktigt om jag förstår vad du menar nu heller.

Angående detta inlägg som jag tydligen inte fatta riktigt så fick jag en ny kommentar av Åsa:

Tack för svaret! Men det jag syftade på var mer att du inte vill betala nån 50-lapp mer skatt i månaden, för att få bättre sjukförsäkring, bättre skydd för arbetslösa o.s.v. Då var ju ditt argument att du "lever i nuet", och hellre har mer pengar nu.
Då låter det i mina öron lite motsägelsefullt att du lägger undan 300-400/månaden nu för att ha gott om pengar om 20 år. Det var alltså inte själva sparandet, det gör ju de flesta, som jag ifrågasatte.
Hoppas du fattar hur jag menar! =)



Vet inte om jag har fattat nu heller vad du menar. Jag kan säga såhär: Jag försöker leva i nuet just nu och jag har redan nu mycket pengar att röra mig med. Du har rätt att jag vill inte betala mycket i skatt, men de har inget med saken att göra att jag vill se om min idê funkar med att lägga undan 300-400 kronor i månaden och sen se om jag kan skriva miljonär i visitkortet om 15 år. Att jag vill bli miljonär har inget med politiken att göra. jag försdöker  leva i nuet med dom pengarna jag har just nu och jag vill att dom ska växa i framtiden. Gärna till en miljon och jag tror inte att de finns något realistiskt sätt än att tänka på sikt när de gäller att få ihop en stor summa pengar som en miljon faktiskt är. Att vinna, ärva tjäna dom på eget företag eller bli bra i tex en sport de är inte troligt att de händer mig. Så att spara några hundra varje månad och placera dom klokt är för mig ett mer realistiskt sätt.
Jag har mycket pengar nu ! Jag vill gärna ha de i framtiden också. Därför tror jag de är klokt att placera några hundra i något till sig själv.

Ha de bra ÅSA..





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE