Tankar om att bo i centrum och ridande poliser.

Det värsta med mitt jobb är att gå ifrån det om dagarna. Alltså, att inse att dagen börjar bli eftermiddag och det börjar bli dags att försöka leta sig hem genom stan från jobbet som alltid utgår ifrån hantverkargatan, fast på vägen hem går jag ju ofta in på "favvorestaurangen" och fixar lite mat. Då känns de nog ändå rätt skönt att arbetsdagen är slut för då är jag hungrig.  Idag blev de frikadeller och de smakar alltid bra. 



Tänk va skönt de är att bo mitt i stan ! Man är hemma på ett par minuter, fast man hämtar mat före man går in över sin egna tröskel. De är så gött att bara säga  jahapp, färdig, hejdå, och några minuter senare är jag hemma i mitt hem. Skippa det där momentet med tunnelbanehelvetet som finns i storastäder som Stockholm. Tunnelbanan är säkert alltid överfull i rusningen och när man funderar över de så är de allt bra att bo i lilla Vänersborg även om tanken har slagit mig många gånger att de skulle vara kul att bo i huvudstaden.

Några bilder från 2008 !



  

Man slipper även när man har jobbet nära sitt hem att ta bilen. Man behöver inte ens äga en ! Usch för att köra kanske några mil i bil när man har suttit i en buss i 8-10 timmar.  Kan man egentligen ha de bättre än vad jag har ???? Bo i centrum. Ha nära till jobb, "favvorestaurang" och även vänner. Några bor lite längre bort, men jag vet ju hur bussarna går !   Så oligt att jag kan tänka positivt och verkligen vara nöjd med de jag faktiskt har.
Gillar

Idag har varit bra arbetsdag jag har kunnat lyssna lite på radio där jag kunde höra underbara Claudia Galli's röst som bla "dissade" alla dessa sura bittra och säkert också avensjuka människor som verkar ha som enda uppgift här i livet att hata människor på olika bloggar. Tummar upp för den dissen Claudia.  

Jag har även idag på jobbet sett ridande poliser i Trollättan. Jag är så nyfiken .. Undra vad de var som hade hänt ?  Under några minuter så såg jag poliser både till fots och på häst samt mycket polisbilar i ett och samma område.



 


Imorgon är de ny arbetsdag och de innebär nya friska tag med upp tidigt på morgonen (03:30) för att ta sig till jobbet och köra lite blå buss. De kommer kanske att uppstå nya problem som de gäller att hitta en lösning på. Men de ska jag nog klara för kan jag se hur många möjligheter som helst till att bli miljonär inom en snar framtid så tror jag nog att jag kan lösa de som händer på jobbet också.

Kram..






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE