Tankar denna kväll.

Sitter här denna lördagkväll och kan inte göra mycket annat. I morgon har jag en lång arbetsdag framför mig. Jag jobbar 10:51 - 23:11. De är absolut de längsta passet som jag kör på de 6 veckors schema som jag har.
Idag hade jag också en ganska lång dag, men den gick ganska fort än då. Jag jobbade från 08:09- 17:33, men dagen som jag sa kändes inte så lång. Varför kan man ju undra, men de beror väl på att de är bra körning kanske.
Sen hinner man ju också gå ut i solen. tagga bort och hämta mat på favvorestaurangen osv...









Allt är bra med mig och jag är inte deprimerad och jag försöker tänka positivt även om jag kan erkänna att jag den senaste tiden har känt mig ganska slö. Jag ligger mycket och sover på dagarna. Denna veckan har de blivit ganska mycket och de är väl inte så konstigt när man fyra dagar på raken denna vecka har stigit upp klockan 03:30 på morgonen. Ibalnd har jag ju såklart inte sovit utan jag har då tex försökt träna. Men de har inte varit kul och dessutonm var jag ju rädd för att något allvarligt fel skulle hittas på mina knän. Nu visade de sig tack och lov att de inte var något utan jag fíck rådet att bara träna mer. De har lite grann gjort att jag tycker att de är roligt igen. Ibland behöver man någon som puschar på lite. De gör att man får den där extra energin av både ork och motivation som ju är så viktigt, plus då att man får va skadefri som också är viktigt.

Någon som tränar mycket det är min bror. Idag har han varit i Göteborg och gått en THAIBOXNINGSMATCH. Undra hur de kändes för honom idag ? Hur kändes de före, under och efter ?

Andra funderingar jag har är Stockholm. Jag hoppas de blir av denna gången, de skulle vara så kul. Jag har dom senaste åren varit dålig på att åka runt i Sverige. Sverige är ett fint land och de är stor skam att man inte åker runt mer. Speciellt när jag har bra skäl att göra de. Jag var i Borås för inte så längesen. Nu blir de förmodligen Stockholm. Ska försöka innan detta året i slut att göra helger i Strömstad, Karlstad och Göteborg också. 

 

Andra funderingar jag har är mina drömresor.  Jag försökte ju förverkliga en av dom genom att boka allt för ett tagsen. Problemet är , och jag känner att jag måste planera de bättre själv innan jag går till resebyrån nästa gång. För problemet är att just resebyrån strulade till de för mig och inte visste vissa saker som är ganska avgörande att jag får veta om jag överhuvudtaget ska åka. Nu får jag liksom tänka om med denna resa och vara bättre förberedd själv innan jag tar hjälp av någon resebyrå.



En annan resa som jag också vill göra och som jag nu känner att jag kan avslöja är en jorden runt resa. Jag tror att man lätt kan kalla den de. Den har jag planerat ganska noga redan nu och pengarna har jag inom några månader, alltså snart. Den är väl planerad. De viktigaste är, och så resonerar jag alltid. Det är att man bor bra på dom platser där man tänker övernatta. Jag har hittat bra ställen och jag  vet i vilken ordning jag ska besöka varje kontinent eller land kanske man ska säga.

Nu är ju mitt stora bekymmer här i livet att jag vad de än gäller har så svårt att bestämma mig. Jag känner att jag är så nära min ena drömresa som jag har planerat ett tag nu. Jag är så nära att ha pengar till den. Jag kanske redan har de, men i mina uträkningar så räknar jag med att jag bränner mer pengar än vad jag tror att jag kommer att göra. De känns säkrast så. Jag är så nära nu. Dom  enda saker som är kvar det är att vänta in tiden, (nästa år ) få ihop resten av pengarna (som inte är mycket till ) och gå till resebyrån och boka allt som jag har tänkt att fixa innan jag åker (de bör inte vara några problem denna gången för då är dom riktigt dåliga)
.
De stora problemet för mig blir att bestämma sig för om jag ska göra de nu när jag snart har chansen eller ska jag fortsätta drömma om denna fantasiska resa. De låter som de är ett lätt beslut att bara bestämma sig för att åka, men jag kan lova er att när jag ska bestämma mig så kan de vara de svåraste som finns.

Kram...








Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE