Vinnaren av I Love Dannebloggen t-shirt !

I veckan har de trillat in ungefär 50 mail från läsare som vill ha min t-shirt I love Dannebloggen. De var inte lätt att välja, men nu efteråt så tycker jag själv att jag gjorde ett bra val ! För så är det. Jag har redan bestämt mig och personen som vann vet detta redan för hon har redan fått den.



Jag skulle egentligen ha väntat till i morgon med att avslöja vinnaren, men allt är ju redan klart och några fler mail efter att jag hade bestämt mig  har jag inte fått.

Så VINNAREN HETER DENNA GÅNGEN Louise Göthe ! (Lollo)

När jag bestämde mig för att hon skulle få den så åkte jag till hennes jobb  för jag tyckte de skulle vara roligt att lämna över den själv istället för att skicka den på posten. Som jag förstog så blev hon väldigt glad när jag kom för att lämna den till henne. Första intrycket jag fick av Lollo var att hon verkar vara en glad och trevlig tjej. Hon har dessutom en blogg som jag  tycker är riktigt bra http://lollobloggen.blogg.se/
Kolla gärna den !

Såhär fick de bli denna gången. De var verkligen inte lätt att välja någon bland ca 50 mail, men nu har jag gjort de och jag tycker själv de var ett bra beslut ! Eftersom vinnaren verkar vara en glad, snäll och trevlig tjej.






Kristofer
09 September, kl. 22:15 | Blogg; http://www.kriztofer86.blogspot.com/

hehe.. så syrran vann den ;)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE