Jag håller min budget !

Tjena !

Sitter här och tittar ut genom fönstret. De regnar och regnar. Jag är ganska trött. De är långa promenader jag tar och de känns i kroppen. De är såklart en ganska behglig känsla, men trött såhär på kvällen de blir man.

Jag sitter inte bara och tittar ut genom fönstret. Jag tittar även lite på mina räkningar snart ska vara  betalda. De är som vanligt. Inga stora utgifter direkt och jag känner inte att de kommer att bli något problem. Denna månad har jag hållit budget precis som jag har velat. De är ganska precis rätt. Jag sparde precis så mycket pengar som jag ville göra denna månaden. Jag har köpt och betalat räkningar och de har inte varit mer utgifter på de än planerat och de känns väldigt skönt. Men jag är noga med att göra budget varje månad och jag vill veta vart pengarna tar vägen. Ibland kanke jag handlar, shoppar och slösar en del, men jag överstiger ändå sällan min planerade budget som jag gör upp med mig själv så fort jag får in pengar på mitt konto.


Bild från 2008

Jag ska förmodligen snart tagga till Stockholm så denna månad blir de lite mer utgifter än vanligt. Men jag räknar med de och jag kommer också att vara noga med att inte bränna mer pengar än planerat. Sen är de så att jag har planerat att verkligen inte snåla när jag besöker huvudstaden, men jag räknar med de och de sätter mig ändå inte i några ekonomiska bekymmer för jag är så noga med att en planerad budget ska hållas.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE