Jag tror jag vet vad jag ska rösta på.

Tjena !

Igår fick jag de här i brevlådan.



Jag är ganska säker på att jag kommer att rösta på moderaterna. Jag tror ändå att deras politik passar mig bäst som mitt liv ser ut just nu. Jag kanske kommer att ändra mig om fyra år, men just nu tror jag att de är moderaterna som gäller för min del.

Jag hörde lite radioreklam idag för socialdemokraterna. De var en kvinna som sa där att hon skulle minsann rösta på socialdemokraterna för hon hade fått mer pengar över i plånboken  under den period som moderaterna hade varit vid makten. Hon har ett jobb också så allt var toppen för hennes del lät de som. Men hon ville inte leva i en värld där hon fick mer pengar över i plånboken så hon skulle rösta på socialdemokraterna. ...

Ok ! nu är jag lite ironisk, men fattar ni vart jag vill komma ? Jo, när jag röstar så röstar jag ju på de parti som jag tror passar mig bäst. Jag röstar ju inte för att tex sjuka, ensamstående mödrar eller passionärer ska få de bättre utan jag röstar ju på de parti som jag tror är bäst för mig. Jag har jobb, jag är inte sjuk och jag är inte beroende av bidrag.  Jag vill gärna ha kvar mer av den lönen som jag tjänar ihop. Jag betalar ändå vanvettiga mängder skatt så varför rösta på ett parti som vill att vi som har jbb ska betala mer.

Dom som säger att dom gärna betalar några procent mer i skatt tror jag inte mycket på. De är enligt min mening rent "bullshit" !!!!!! Om du själv fick välja mellan två skattetabeller där den ena var högra och den andra var lägre. Så tror jag att dom flesta skulle välja den skattetabell där man betalar mindre. För då får man själv behålla mer. Varför ? Jo, för att  dom flesta är egoister så de skriker om de !! Säg inte att du bryr dig om sjuka arbetslösa eller fattiga passionärer om du inte är de själv ! Dessutom kommer folk som har mycket pengar alltid hitta lösningar på hur dom ska kunna ta tillvara på sitt kapital på bästa sätt. Undra varför de tex finns rika idrottsjärnor som flyttar till Monaco ? Kan de bero på att man vill slippa skatten ? Tro de kan vara så...
Rika kommer ju alltid att ha de bättre jämfört med de fattiga oavsett  vilket parti som regerar. En rik männsika har ju råd att satsa mer pemgar på något som dom i framtiden kan tjäna på.


 De ligger mycket i att de att moderaternas idologi går ut på att de ska bli bättre för dom som har redan har gott om pengar. Men de är ju därför jag röstar på dom. För när jag röstar så tänker jag ju på de som är bäst för mig. Dessutom om man får mer pengar i plånboken så kan man ju köpa mer och de skapar ju fler jobb. Tänk om alla miljonärer i detta landet kunde göra sig av med sina pengar genom att köpa grejor ! De tror jag skulle öka arbetstillfällena i detta landet och då skulle fler komma ut i och få riktiga jobb.

Många har en tendens att rösta på de parti som lovar mest i bidrag. Se vad Fredrik tycker om detta. Jag håller med honom i mycket av de han säger här. De var längesen han sa de, men åsikterna han har tycker jag håller än idag.



Jag vet att många tycker att jag borde hålla käften när de gäller detta med politik. Jag respekterar såklart alla som är av en annan åsikt än den jag har.
Men tro inte att fattiga får de bättre bara för att vi byter regering för är de någon som drabbas hårt av någon regel eller förändring på ett negativt sätt så är de alltid den som har de svårt få pengarna att räcka till. Dom mest utsatta i samhället.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE