JAG ÄR POPMORSA. HITTILLS ÄR DE UR - KUL

Det måste gå några månader innan man ens tänker på en ny. Jag var inne på EMELIES BLOGG eller som de står i hennes header: JAG ÄR POPMORSA. HITTLLS ÄR DE UR-KUL. Jag läste ett inlägg och såg lite kommentarer efter detta.

De måste gå några månader innan man ens tänker på en ny/ett nytt förhållande efter de gamla. De finns faktiskt folk som tycker detta.

Har man gått ur en relation ska man sitta hemma och sörja över sin relation i typ 3 månader, tills man med rent samvete kan låta någon annan stoppa in sin tunga i ens mun, få gå på dejt med någon som kanske  får en att känna sig precis sådär pirrig i magen som man bara kan känna när något är nytt. Man kan inte göra slut och sen dejta och hångla med någon ny efter för kort tid efter sin avslutade relation.

Varför skulle man inte tillåta sig själv att göra detta när som helst ? Även om de bara rör sig om några dagar efter ! Dessa människor som tycker att man i princip ska gå i "karantän" en tid efter ett förhållande kan ju aldrig ha upplevt riktig, underbar, pirrande köttig, hjärtklappande kärlek. De har aldrig varit med om att först vara så kära så de pirrar i magen samtidigt som man helt kan tappa omdömmet. Att man inte vet var man ska göra av sig själv. Utan man är helt "Crazy in love" ! 
 Sen tycker jag att de är så att när de har tagit slut så vill man inget hellre än att känna pirret i magen igen och gärna så fort som möjlig !
Det sista man vill direkt efter det har tagit slut är väll att sitta  sitta ensam och gråta över sitt ex med en en flaska alkohol  framför en snyft film och vara för dumstolt över att man minsann klarar att inte träffa andra kort efter relationen som nu har tagit slut. 

Men det finns folk som tycker, alla som inte ”vågar vara ensamma” efter en separation är ”tragiska”. Som att det skulle handla om att inte VÅGA vara ensam. Kolla bara Emelies kommentarsfält 

Jag hoppas att hon träffar någon så snart som möjligt om hon inte redan har gjort de. De finns inga regler för hur länge man ska vänta med dejt, hångel eller kanske till och med sex efter en avslutade relation. Man får ha dejt, hångel och ha sex med hur många olika som helst och de kan i mitt  tycke vara dagen efter en avslutad relation om de verkligen är slut på förhållandet. Detta är ju kanske vad man verkligen vill ! Få känna sig älskad av en annan människa igen, få känna pirr i magen och allt annat efter att man kanske har avlutat en lång och kanske till och med jobbig relation.  






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE