Min bästa vän

Hörni, Ni vet ju att jag inte skriver så mycket om mina vänner och så. Det har nog framgått ganska tydligt här på dannebloggen. Jag tänkte göra ett litet undantag och skriva lite om en av mina bästa vänner. Jag är glad att jag har lärt känna henne "Lucky me". Jag har så himla svårt att kalla en enskild av mina vänner för bästa vän. Men jag tänker lite såhär, att de finns ändå en person som jag nog lätt kan påstå är så klockren som vän,så en bättre vän kan man inte ha. Utan att trycka ner någon annan så måste jag nog ändå säga så. Jag har några vänner som jag trivs med och som jag gillar att umgås med. Dom flesta har jag känt ganska länge. Vänner för mig är inget som jag bara får sådär över en natt. Vänskap är något som jag vill ska växa fram med tiden. De är alltid svårt att veta vem som är ens riktiga vänner. Så att vänta och se vem som man vill kalla för vän de tycker jag är de bästa. Jag har ganska hög tolleransnivå, men blir man sviken för många gånger då vill jag inte vara med den personen mer. Så funkar jag. Jag tänker fortsättningsvis ägna detta inlägget åt en enda person. Hon är verkligen min bästa vän och de har jag fått bevisat många gånger. Så here we go.


Min absolut bästa vän heter Karin. Karin och jag träffades för fem årsen när vi var hemma på nyårsfest i Trollhättan hos en en gemensam vän. Det var år 2005 de var party att snart skulle de bli år 2006. Jag satt lite ensam i soffan där på festen medans dom andra dansade ute på golvet. Karin kom och satte sig bredvid mig och frågade lite om jag hade kul och vad jag gör på dagarna , var jag bor och ja ni vet allt sånt där prat..    Hon berättade för mig att hon hade flyttat till Trollhättan på lite vinst och förlust. Hon hade tidigare bott i Munkedal med sin mamma, men nu hade båda flyttat till Trollhättan. Detta är första gången jag träffar henne och såklart mitt förtsa minne av henne.


Ett annat minne är när vi en vecka senare bestämde att vi skulle gå ut på krogen tillsammans. Jag skulle möta upp henne är att jag ska  för att sedan gå ut med henne. Hon är sen, har inte ens kommit ur duschen säger hennes mamma när jag ringer och frågar och det är sedan länge bestämt att just denna tid ska vi ses. Hennes mamma kommer med bilen kör hem mig till Karin och åker sen hem till sig. Jag sitter i hennes vardagsrum och väntar, får en öl att roa mig med under tiden. Detta skulle komma att bli den första av otaliga antal öl jag bjuds på av Karin. Hon säger sen : Vi skiter i att gå ut ! Vad säger du om att sitta här ikväll istället ? Jag har gott om dricka och de blir ju billigare än en kväll ute på krogen.Jag tycker de låter som en bra ide säger jag. . Jag inser mycket snart att Karin är en mycket positiv och glad tjej. De blev ingen ute kväll denna gången, men vi hade jättetrevligt och väldigt roligt ändå hela kvällen hemma hos Karin och jag kom inte hem innan klockan 04:00 på morgonen den gången. Vi har fortsatt efter detta att träffas och ha kul både hemma hos varandra och ute. Detta visar sig hända många gånger, men de visste vi inte då.


Tiden går. Jag och Karin har roligt och är ofta ute. Sen bestämmer hon sig för att börja plugga i Göteborg. Jag trodde när hon sa att hon skulle flytta att jag inte skulle få träffa henne så mycket igen. När någon flyttar så säger man ju ofta att man ska hålla kontakten. Man gör de ett tag, men sen rinner de ut i sanden och man varken hörs eller ses igen. Till min stora glädje så har de inte blivit så. Karin besöker ofta Trollhättan eftersom hon har sin mamma där. När hon hälsar på hör hon alltid av sig till mig. Vi festar på helgerna när vi träffas och sen har vi livsångestkris på söndagarna.

Karin pratar ofta om hur mycket hon trivs i Göteborg och hur bra allt går. De finns så mycket som är bra med Karin och hon är verkligen en riktig vän. Ett exempel på hur snäll hon är var när vi hade sagt att vi skulle gå ut en kväll. Jag, karin och två till. Men jag kände inte för de, jag mådde lite dåligt. Hon fatta direkt attjag mådde dåligt och hon frågade direkt var de var som hade hänt. Jag sa inte så mycket då. Hon gick ut med sina vänner, men hon sms:a mig hela den kvällen tills jag skrev: Nu mår jag bättre. Detta visar hur snäll Karin är...



De är mycket som är bra med Karin sonm sagt. Hon är väldigt snäll. Man har väldigt roligt tillsamans med Karin. Jag tror att många har väldigt roligt tillsamans med Karin. Hon har ett stort hjärta och man kännner att man kan slappna av tillsammans med Karin.

Karin är en av mina absolut bästa vänner. Jag hoppas de förblir så vad som än händer i framtiden.

 
Kram..

.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE