Vad tror jag på ?

Är du troende ? Allstå, tror du på gud? Tror du på något överhuvudtaget?

Jag dom frågorna fick jag för några dagar sen och jag svarde lite försiktigt att jag inte tror på något övernaturligt, inte gud iallafall.

Jag har funderat lite vidare och skapar nu ett inlägg så att jag sen kan släppa detta och gå vidare med de som jag känner är viktigt: Nämligen livet .

Nej ! Jag är inte troende. Allstå jag tror inte på gud. Jag hoppas att jag respekterar dom som gör detta iallafall. Jag tror på att leva i nuet och att de är viktigt att de funkar mellan mig och dom som jag tycker väldigt mycket om.

En del som tror på gud säger att om man inte tror på gud så hamnar man i helvetet och tror man på gud kommer man till himlen, pardiset kanske man kan kalla de ? Jag är av en annan åsikt.


De liv vi lever här på jorden funkar inte riktigt så. Om du tror på något gott då får du de bra i livet. så funkar de inte riktigt. De får vi bevisat varje dag. Livet är väldigt orättvist. Jag vill än en gång säga att jag respekterar dom som har en annan uppfattning än den jag har. Men är livet rättvist när tex tsunamin i Thailand "släckte" så många människoliv. Människor förlorade hela sin familj och barn förlorade sina föräldrar. Är livet rättvist när en människa som har arbetat och slitit i hela sitt liv och dessutom i mångas ögon är världens goaste människa helt plötsligt drabbas av en allvarlig sjukdom. Är de rättvist att tex en ung mamma som precis har fått barn kanske drabbas av bröstcancer och bara en kort tid efter avlider och hennes barn står då utan mamma.

Nej ! Jag kan inte påstå att jag tror på någon gud för livet är inte rättvist så min åsikt är. Man lever detta på ett sätt meningslösa liv. Fast de är ändå ett bra alternativ att leva detta liv än om jag inte hade leva alls. De gäller ju att försöka göra något meningsfullt av de meningslösa livet och sen får man inte glömma de viktigaste av allt: Lev i nuet för du vet aldrig när du står där och vill in genom pärleporten.



Nej de där sista glömmer vi och hoppas bara på att vi lever vidare ett bra tag till.

Ta hand om er och dom ni tycker om.

Kram..






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE