Sista inlägget för denna natten.

Inser att jag inte har tränat så bra på ett tag. De blir lite promenader ibland, men de är inte mycket med de heller. De som känns positivt är att bara jag tar mig ut och går minst en havltimme så mår jag väldigt bra efter detta. Men den senaste tiden har jag knappt rört mig någonting. Det är inte i linje med mina ambitioner och vad jag vill. Ok jag har säkert en bra eller dålig förklaring/ursäkt till varför de är som de är.

 Kanske gör jag något imorgon för att ändra på min ganska dålig period som jag har haft av för lite rörelse och hålla igång kroppen. Detta är en viktig del om man vill strävar som jag efter att må så bra som möjligt.

Nu ska jag i alla fall göra en annan sak som jag tycker är viktigt, nämligen sova.

Godnatt...






Flisan :)
11 November, kl. 09:29 | Blogg;

Hej Danne! Jag har skrivit en fråga förrut, och blev jätteglad när du svarade! :D

Nu har jag en ny fråga: Vem är din drömtjej (förutom prinsessan Madeleine)? Hur tycker du att din drömtjej ska vara, både personlighets- och utseendemässigt? :)



Kram från Flisan! :)

Flisan
11 November, kl. 12:56 | Blogg;

Hej hej, Flisan här igen! :) Jag vill lägga till två frågor som jag undrat över ett tag: Vad gick du för linje på gymnasiet? Hur många seriösa förhållanden har du haft (är du smygkär i Karin? ;) )?

Tack på förhand från Flisan!:):) Kram! :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE