Nästa vecka.

Jag tänkte först göra ett inlägg om hur denna veckan har varit, men jag gör inte de. Den har ju snart passerat nu när klockan närmar sig midnatt. Jag stryker helt enkelt ett streck över denna veckan som varit och skriver istället lite om nästa.

 

Imorgon måndag är jag ledig känns skönt efter att ha jobbat helgen. jag har inga större planer mer än att jag ska leva i nuet.

tisdag ska jag bla träffa Karin. De känns som hur längesen som helst så de ska bli kul. De är lite synd att jag inte kan träffa en av mina bästa vänner lite oftare, men de är klart när man väl träffas så har man väldigt mycket att prata om så de kan ju vara något positivt med de också. Jag ska också på tisdag  ta en hepatit B spruta så att jag får ett långvarit skydd mot just Hepatit B

onsdag ska jag på utbildning som har med jobbet att göra. Inget jag vill göra, men måste. De positiva är att man brukar få bra mat när man är på sånt där.

torsdag vet jag inte så mycket, men jobbar gör jag.

fredag är de ju fredag WOW ! Då får jag in nya pengar som jag ska göra en ny budgetuträkning på. Allt för att förverkliga min dröm. Jag kommer att kunna sätta in väldigt mycket pengar på drömkontot eftersom jag har varit så duktig denna månaden med att hålla min planerad budget. Detta känns bra !

Helgen får jag se hur den blir. Jag hittar gärna på något några snälla goa personer! Får se om de blir så?

Hur som helst så tror jag de blir en helt ok vecka nästa vecka.

Kram..





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE