My first love! Min första kyss !

Svinmycket lättare att skriva om än "introduce myself" inlägget. Jag tror de kommer att kännas lättare iallafall. 




 
Min första kärlek var med en tjej som jag länge var kompis med, hon heter Johanna och är lika gammal som jag. Vi träffades mycket och lekte när jag var liten. Mina föräldrar gick isär när jag var väldigt liten, jag var typ 3 år eller något. De gjorde att jag bodde mycket i Uddevalla fram till att jag skulle börja skolan. Under åren fram till min skolstart, efter att mamma och pappa hade gått isär så startade pappa en vårdnadstvist om mig som han senare vann. De är en helt annan historia och jag ska kanske inte ta den nu, men under åren som jag var så liten och bodde i Uddevalla så lekte jag mycket med Johanna som senare blev min "My first love" och också första kyss. 

Hon kunde så mycket redan när vi var 5 år. Hon berättade för mig att man måste kyssas när man är tillsammans. Om vi blir de någon gång lova då att du kysser mig sa hon. De kan jag inte lova sa jag. Åren gick. Jag pendlade mellan Uddevalla och Vänersborg för att de var sagt att mamma skulle ha mig vissa helger och en månad på sommaren efter de att vårdnadstvisten var över som pappa alltså vann. Jag träffade alltid Johanna min kompis i Uddevalla. En dag , vi båda var 13 år  fick jag en lapp av henne med texten: Får jag chans på dig? Så fick jag kryssa i ja eller nej. Jag vet inte vad jag tänkte riktigt men jag kryssade i ja och hon sa tack och jag fick en puss på kinden. 




Vi pratade lite om hur allt skulle vara när man var ihop. Jag skrattade mest och rodnade kommer jag ihåg. Tillslut så sa vi inte så mycket utan vi bara tittade på varandra och sen blev de min första kyss. Jag följde med henne hem och vi satte oss i sängen och började kyssas igen. De första var ju fixat så varför inte köra på med den andra och tredje osv.. 
Vi lade oss ner i hennes säng, i hennes flickrum. Vi var båda 13 år och jag kände iallafall att nu var jag kär. Vi pussades och kysstes, kramades men inget mer. Vi höll på i över 4 timmar med pussar kramar. I över 4 timmar ! Jag kände efteråt att jag hade fått typ skavsår på läpparna och fönsterrutorna hade immat igen i hennes rum. 




Man kan säga att jag och Johanna hade ett förhållande bara denna dag. Vi lekte mycket i många år innan denna dag. Jag åkte ju hem dagen efter detta pussandet. Kom tillbaka efter 2 veckor och då var  jag inte lika intressant för Johanna längre. De kändes som hon tänkte: Nu har jag kysst Daniel nu kan jag gå vidare i mitt liv. Tjejkompisar, kläder och andra killar var mer intressant än jag nu. Jag minns att jag blev ledsen den helgen jag kom tillbaka till Uddevalla. Men sen tror jag inte att jag brydde mig. Jag och Johanna lekte mycket genom åren fram till den dagen vi hade "4 timmars hångel"  Man kan säga från de att vi var 5 år till vi blev 13 år och våran första "kyssdag" Jag minns att vi ofta hade roligt så de känns inte som hon bara dumpade mig. Fast de var väll egentligen de hon gjorde ?? 




För ett årsen träffade jag Johanna upp på Näl. Jag gick ur den buss jag då körde och gick fram till henne och sa: HEJ ! Hon kände igen mig, men precis när hon skulle säga något så tog en kille henne under armen och sa: Där är våran buss, nu måste vi gå ! Jag hann inte säga hej då och hon han inte säga något överhuvudtaget, men jag vet att hon kände igen mig. 

Där var sagan om My First Love Slut !








Joacim
11 November, kl. 19:15 | Blogg;

GULLIGT DANNE! Riktigt rolig läsning :)

Mer sånt här tycker jag. Fint.



du har inte träffat Johanna sen dess? Vill du träffa henne?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE