Minnen ?

Jag tänkte fortsätta att skriva om några starka minnen som jag har. Första kyssar och flickvänner i yngre tonåren är en sak. De finns ju andra starka minnen jag har än dom jag har upplevt med tjejer.

De är lätt nu att man tar upp dom minnen man har som kanske inte är dom lyckligaste i ens liv. Man minns lätt när en närstående dog, en hemsk olycka, någon som du litade på sviker dig och en massa annat som kanske inte är så jäkla roligt.

Jag vill inte skriva så mycket om mina satrkaste olyckligaste minnen. Lever med dom och de har jag lärt mig göra
"Thats it" liksom.

Vad har man då för roliga minnen som man är så glad över att man fick uppleva ?

Ett starkt minne jag har är när min brorsa vann en pingistävling uppe Umeå. Pingistävlingen hette pingisaden. Man kan säga att de var ett SM (Svenskt mästerskap) för 11 åringar. Brorsan gick igenom den där tävlingen utan att förlora en enda match under två dagars mycket spelande. Tävlingen spelades samtidigt som de stora Svenska mästerskapet i Umeå, de året under samma helg. Brorsan lyckades vinna den där tävlingen och jag vet att jag var väldigt stolt över att jag hade en bror som då var bäst i Sverige bland 11 åringar på att lira pingis. Jag minns att jag tyckte de var riktigt häftigt !



Thailand i år är ett annat starkt minne och de är något som jag ofta blickar tillbaka till. Jag tittar på bilder och längtar tillbaka. Jag läser en del inlägg som jag skrev här på bloggen när jag var i Thailand. Jag minns en av dom där trevliga killarna som stog en av alla barer som finns i "partystaden" Patong. Jag kände aldrig att han försökte lura mig och jag minns att jag gilla de. Jag minns även han som hjälpte mig när min dator krånglade. Han höll på med den i säkert 20 kanske 25 minuter. Han skulle bara fixa problemet och han gjorde de också. Jag minns även den killen som tvättade mina kläder för typ 40 svenska kronor. Han var väldigt snäll och trevlig på ett sätt som jag minns att  jag också gilla. 

Maten där i patong minns jag att jag gillade väldigt mycket. Jag är ju väldigt kräsen och jag minns att jag var lite orolig innan att maten där skulle smaka så äckligt att jag skulle sluta äta efter några dagar. Men så blev de inte utan jag åt nog för mycket istället. Snart ska jag göra denna fantastiska resa igen och de ska bli väldigt roligt ! 

 
 

De var 2 väldigt starka positiva minnen som jag har. De finns naturligtvis fler, men de tar vi kanske någon annan gång?

Kram..





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE