Min dröm ?

En av mina drömmar ska jag förverkliga nästa år. Christina tyckte att jag skulle berätta vad min dröm handlar om.

Hej Danne!
Nu får du inte fortsätta blogga om din "dröm" om du inte berättar vad det är. Jag ser fram emot att höra vad det är. snälla berätta.

Kram Christina




Jag ska försöka berätta

I början handlade detta om en jorden runt resa På 3-6 veckor !


Från början när jag gick och funderade på detta så kändes de ganska orealistiskt och jag tycket innerst inne att jag svävade med mina tankar uppe i de "blå". Jag kände att jag levde i någon fantasi värld inne i min skalle och hade egentligen inga lösningar eller några bra strategier för hur jag skulle fixa detta. De mesta handlar ju om pengar om man ska kunna genoföra ett sånt här "projekt"

Sen när jag började titta lite närmare på de så förstog jag att de är kanske inte just exakt är jorden runt som jag vill åka. De är inte heller så att jag vill vara ute 3-6 veckor i ett sträck innan jag kommer hem. Jag tittade till ändå (väldigt snabbt ) på en jorden runt resa som jag kunde åka på som redan var färdig. De var bara att betala sätta sig på ett plan och hänga med så skulle man få allt serverat av en researrangör. Jag bestämde mig efter att ha tittat i 1-2 minuter att detta är inget för mig. Förutbestämda turer och vara styrd av någon i 3 veckor som dessutom skulle kosta väldigt mycket, nej tack! Dessutom kanske man inte får se de man vill se och då är ju liksom halva min dröm inte genomförd.

Jag kände för en sekund att  jag kanske måste ge upp detta. Vara ute och resa länge är inte min grej. Sen när jag hade funderat lite till så tänkte jag: Varför inte dela upp detta under hela året. 1-2 veckor på lite olika ställen världen över ... Jag kan sticka iväg komma hem jobba på för att sen tagga iväg igen. Dessutom behöver jag ju inte spara ihop alla pengar på en och samma gång. Utan jag behöver bara spara inför varje resa. Jag genoför en resa och sen kommer jag hem och sparar ihop nya pengar och sen åker man igen.

Ju mer jag tänkte på detta ju mer övertygad blev jag att detta är min grej. Detta är de jag vill och jag kan genomföra min dröm. De blir på ett lite annorlunda sätt, men jag kan genomföra den.

Jag har sen funderat på vissa punkter:

Hur ska jag lägga upp de?

Hur mycket pengar behöver jag?

Vad behöver jag göra i handling för kunna genomföra min dröm?

De vanliga är ju att man pratar om sina drömmar. Jag vill inte prata så mycket om dom, jag vill genomföra dom.

Under 2011 är tanken att åka på 3 utlandsresor. Jag vet inte än riktigt vart och när jag åker. De jag vet och de jag har gjort såhär långt är att jag har bokat betalat min resa till Thailand.





 De blir den första resan av mina 3 som jag har tänkt genomföra under år 2011. Allt är planerat och klart vad de gäller Thailand. De mesta går ju på rutin eftersom jag har varit där förut. Alla bitar vad de gäller Thailand resan har fallit på plats ! När jag kommer hem från Thailand så kommer jag ha gott om tid på mig att få alla "bitar" på plats för att kunna genomföra min andra resa. Desamma gäller den tredje. Mycket är ju redan nu planerat vad de gäller resa nr 2 och 3, men de är ju för långt fram för att man ska kunna veta exakt.

Jag ser lösningar problem som uppstår och möjligheter till allt hela tiden. Jag behöver verkligen inte ge upp detta. Något som också är roligt de är att jag kan leva som vanligt när jag är hemma mellan mina resor. Jag kan gå ut på restaurang och krogen med mina vänner. Jag kan till och med bjuda.. Jag kan fortsätta äta ute varje dag. Bara jag jobbar på och får in pengar så kan jag leva precis som vanligt här hemma. De hade varit tråkigt om man hade behövt jobba och slita som ett djur och sen inte kunnat njuta av livet här hemma för att man måste spara allt till några få veckors semester.

Jag känner mig enormt taggad ! Detta är något som är viktigt för mig och jag känner att snart är de dags att starta och genomföra min dröm. Jag hoppas jag klara av detta fullt ut.

2011 kan bli hur häftigt som helst !







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE