Skulle behöva 2-3 dygn


Fy fan De känns precis i detta nu som någon har slagit något hårt i skallen på mig. Helst så skulle jag vilja sova i 2-3 dygn utan att vakna för att känna mig utvilad riktigt ordentligt. Vet inte varför jag känner mig så seg. Men så är de i alla fall. De kommer också att bli så att jag kommer snart att känna mig ännu tröttare och segare. Min långa resa kommer med all säkerhet att kännas för kroppen och jag lär nog behöva några dagar i Thailand innan jag kommer in en rytm som känns bra för kroppen.

Jag minns när jag var på Filippinerna. Då var jag så jäkla trött efter den resan. De var ju inte så konstigt för vi satt tex 6 timmar i Frankfurt. Jag tror hela resan från lyftet på Landvetter till vi landade i Filippinernas huvudstad Manilla tog ca 18 timmar. Jag somnade ganska omgående på mitt rum i Manilla. De var natten nyår mellan 2003 och 2004.
De var värsta fyverkerierna den kvällen ! De var säkert 100 gånger högre och mer smällare och raketer i luften än var de är en nyårsnatt i här hemma. De var som ett mindre krig ute på gatan. Men jag stensov i alla fall. Inget kunde tydligen väcka mig den natten. 

Jag har en känsla av att de kommer att kännas ungefär samma i min kropp när jag kommer till Phuket. De kommer nog att ta några dagar innan man har kommit in i tidsrytmen och vänjer sig vid värmen. Gott att man har 3 veckor för då kan jag ju sova bort 2 eller 3 dygn. Jag har gott om tid i Thailand ändå.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE