Frida undrar

Hej! Jag heter Frida Magnusson och jag undrar om du skulle kunna svara på mina frågor? Jag har börjat att läsa din blogg nydligen och undrar varför du aldrig lagar din egen mat? Jag menar det är väl billigare? ;) Jag tycker att din blogg är jättebra och jag läser den varje dag! (y) När startade du att blogga och varför gjorde du det? :D Jag har uppfattat det som att du är busschaufför och undrar därför om du kan filma någon gång när du kör bussen? Jag brukar inte att åka buss så jag vet typ inte hur det ser ut och så Xd
Ha det bra danne <3 kramm!
Svara gärna i et videpinlägg! Det är ju allti kul! <3



1. Varför lagar jag aldrig mat ?  



Jag är inte så bra på att laga mat, jag bryr mig inte om vad de kostar att äta ut för jag har råd med de och dessutom så tycker jag inte att de är så kul att laga mat till mig själv och duka för en person. Sen slipper man ju disk och man kan göra annat på den tiden som man annars hade ägnat åt att laga mat.

2. När startade jag att blogga och varför gjorde jag de?

Jag började väl lite redan 2007. Jag startade la ner de och startade igen. Sen hade jag som nyårslöfte 2008 att jag skulle börja blogga och gör de året ut. Jag gjorde de i 10 månader innan jag la ner den bloggen också. Sen började jag om December 2008 och sen har jag kört på och jag tycker de är jätteroligt !

3. Filma när jag kör buss?

Nej, är svaret på den frågan. När jag jobbar så tänker jag inte på bloggen eller nått sånt. De är bara jobbet som är viktigt när jag är där, men en och annan bild lägger jag ju upp ibland efter arbetsdagens slut.

 
 









Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE