Blogg ??????

Vad tänker du när du hör ordet "BLOGG", "BLOGGARE" ELLER "BLOGGERSKA"?

Antagligen finns de hundra tusentals olika tankar om dessa tre ord. Lika många som de finns folk som bloggar skulle jag tro. De finns olika typer av människor så svaren är nog olika beroende på vem man frågar.
Vi som bloggar, folk som bara läser eller människanknapptaldrig har läst en blogg
(han är då ändå ofta mest kritisk)

Vi som bloggar
 skriver om allt möjligt. Sitter man ett tag och kollar igenom några bloggar så märker man va olika vi människor är vad de gäller åsikter, intressen och vad vi väljer att göra med våra liv.  Alla är vi olika och de gäller även i bloggvärlden och TACK FÖR DE...

 

Dom som läser bloggar
följer väl bloggar av olika anledningar. Även åskådarna av bloggar är olika såklart. Jag tror att många läser min blogg för att dom tycker den är underhållande. Kommentarer som jag har fått som gäller min blogg så är de just att den är underhållande, men också att man läser för att jag verkar vara en go kille, söt, bra och rolig blogg. Detta är lite av de som läsare har antingen skrivit eller sagt till mig. Naturligtvis blir jag inget annat än glad för detta och jag tror att de är en av dom anledningar som gör att jag fortfarande bloggar. För de hade ju inte varit roligt om ingen efter de jobbet jag ändå lägger ner inte hade brytt sig.

 Dom som aldrig läser bloggar brukar ofta vara dom som är mest kritiska till detta med bloggar. Jag har ibland fått orden i ansiktet: VARFÖR BLOGGAR DU ? De är i en negativ ton och dom har ett motargument på alla mina anledningar till varför jag bloggar. Jag kan säga vad jag skriver och vad jag lägger upp för bilder. Den som icke läser den är negativ till detta i alla fall, utom när jag säger: Man tjänar ju pengar på de ! Då vänder dom ofta och blir helt plötsligt positiva till detta med bloggar. Trots att dom fortfarnde inte har läst en blogg.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE