Anonyma fegisar på internet !

Under dom år som jag har suttit här på nätet och kollat alla möjliga sidor så har jag haft så svårt att förstå varför de sitter fega anonyma människor och skriver allt möjligt skit om tex kändisar och man skriver dessutom en och annan kommentar på olika bloggar och tex på youtube. De verkar inte som dessa människor verkar göra något annat än att skriva massa skit till/om andra.

För en tid sen var de en kille på youtube som kommenterade mina videoklipp. De var bara elaka kommentarer. Jag tröttnade på denna sura bittra människa tillslut så jag blockade honom. Innan de så hade jag kollat va han hade skrivit till andra youtube - användare. Han var såklart lika elak och skrev bara helt meningslösa grejer. Han skrev till tjejer att dom såg fula ut. Dom var smaklösa och han fattade inte hur dom ville visa sig ute på nätet. Jag tänkte : Själv visar du dig ju inte alls utan är ganska anonym. Du måste ju verkligen vara smaklös och se hemsk ut.

Till mig skrev han att jag borde skaffa mig ett liv så kanske jag också  skulle få "ligga" nån dag. Ok.. Detta var väl inget jag brydde mig om. Sur och bitter människa. De var ju bara att blocka honom på youtube och sen var han borta.

Här på bloggen har jag ju några gånger fått lite otrevliga kommentarer. Jag har höjt ett varningens finger. Jag har lagt en text i kommentarfältet om vad man ska tänka på innan man skriver en kommentar till mig. Dom flesta fattar och de är ju bra. Dom som skriver elakt eller direkt hotfullt är ofta anonyma. Kommenterar man en blogg så kan man ju vara anonym, men IP-Adressen sparas så helt anonym är man inte inte ens i detta enorma cyberspace.

Google är enormt. På detta internet där google är den stora av dom stora. De är dom som visar vägen till allt möjligt som man kan läsa om  på nätet. Google verkar ju inte censurera någonting. De finns tips på hur man tillverkar egna bomber, var man kan få tag i droger, självmordstips och massa annan skit. Dessutom sitter de anonyma fegisar och skriver allt möjligt. Flashback tex är en sida där de står allt möjligt om tex den ena kändisen efter den andra.

Man kan inte låta bli att fundera lite kring dessa fegisar som sitter och skriver anonymt....

Vad får man ut av att sitta och skriva anonymt till/om en annan människa. Som dom förmodligen inte ens känner. Hur orkar dom med att hålla på med något så meningslöst. Jag tror inte ens dom får betalt för de.

Jag hoppas en  dag att någon hänger ut dessa människor som sitter och skriver all möjlig skit. Hoppas de avslöjas så att:

1. Folk får se vilka dessa personer är.

2 Dom får stå till svars för de dom har skrivit.

Jag tror inte att desa fega töntiga määnniskor inte har så mycket att säga till sitt försvar.

För de är just va de är ! Töntigt att skriva anonymt.






Emelie
06 June, kl. 13:06 | Blogg;

Ville bara säga att google censurerar jättemycket, och företag betalar ju för att hamna högst upp på googles sökresultat. De är också ett företag som tjänar pengar på sin verksamhet, tro inget annat.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE