Jobbigt när man inte kan betämma sig.




Jag var på resebyrån förut och frågade lite om en resa som jag funderar på att göra. De var nog lite udda och annorlunda för tjejen som jag pratade med på resebyrån sa att hon skulle kolla några saker och sen hör hon av sig till mig.

Jag vet inte om jag ska boka något. Får se om jag kan bestämma mig efter att hon har ringt. De är jobbigt med beslutsångest. Man vet inte. Vill jag eller inte. Kommer jag att bli besviken eller blir de jättekul ??? De kan vara en anledning till att man har svårt att bestämma sig, man är liksom rädd för att man ska bli besviken efteråt.

En annan sak som jag har svårt att bestämma mig för om jag vill göra eller inte de är att renovera min lägenhet. Den är i behov av de, ingen tvekan om detta. Men jag känner bara inte för att starta ett sånt stort projekt som de faktiskt är. Pengarna är inte  problemet utan de är allt jobb med de som säkert kommer att ta tid och jag vet inte riktigt om jag har någon lust att förvandla min lilla 2:a till "renoveringsröra"  Men de behövs och visst skulle de vara både kul och lite häftigt att fräscha upp mitt boende lite.




Kram...





★ Katta- Mamma till Isabelle o Melvin ★
08 August, kl. 22:08 | Blogg; http://kattaaa.blogg.se/

Behöver du nån som hjälper dig med tapetsering så säg till, min sambo är målare =)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE