Gymmet går bra, men äta nyttigt ....


Jag var på gymmet idag också allt kändes bra och jag tycker verkligen de är kul att träna. Kämpa på med detta, svettas och få den där känslan att fan va jag kör. De är precis så de ska vara.

Något som jag också kämpar med är maten. Jag vill lära mig att äta lite bättre. Men de finns ju ett ordspråk som säger att man kan inte lära gamla hundar att sitta. Jag ska försöka kämpa på några dagar. Framförallt ska jag prova att byta ut sås till grönsaker när jag käkar. Bara de kommer att bli svårt. Plus de faktum att jag tycker de är så äckligt med grönsaker och de finns även mycket annat nyttigt som smakar "äckel päckel".

Min inställning till detta med att ändra mina matvanor är inte speciellt bra och jag har svårt att se mig själv orka kämpa på med de någon längre period. Jag har försökt en gång tidigare, men då var jag lite väl överambitiös. Jag försökte ändra allt ! Ni vet , träna  hårt som fan, ändra varenda måltid till något nyttigare och dessutom proppa i mig alla möjliga kost tillskott. Jag höll på ett tag, men sen tröttnade jag fast jag fortsatte att träna.

Jag tror att de är så enkelt att jag har rört på mig i princip hela mitt liv så de är så naturligt och så självklart att jag ska göra de. Men äta nyttigt de har jag verkligen inte gjort och som jag sa. De är svårt att bara ändra bara sådär och lära sig som gamal hund att sitta..

Jag lovar att jag ska göra ett ärligt försök med att ändra lite i kosten. De jag lyckas med att ändra och hålla en längre tid de är ju hur de än går bara bra. Träna kommer jag att göra även om jag skulle börja leva på pizza, hamburgare och korv, för träna är ju så kul. Dom resultat jag redan får ut av detta är ju att jag har mindre ont i kroppen och jag känner mig pigg och fräsch oavsett vad jag käkar och de är ju positivt. Jag tror de blir för tufft för mig att ändra något nämnvärt på mina matvanor. 

Ok.. Min inställning är inte den bästa här jag vet de. Men jag har i alla fall funderat över de och jag ska försöka, men jag har redan börjat må illa av de för att jag inte kan äta de jag vill och för att kroppen inte är van vid de nyttiga än. Detta med att äta rätt är verkligen någon som jag måste öva på. Frågan är bara om jag vill och orkar kämpa på med de ? Jag tvivlar som fan, men jag ska göra ett försök till. De lovar jag.

Kram..





Madde
08 August, kl. 22:49 | Blogg; http://maddestraning.blogspot.com

Skriver en del om goa nyttiga grejer o äta i bloggen, kika gärna in ibland! =)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE