Jag är så glad för allt !

Jag är så glad för att allt jag gör blir som jag har tänkt mig. Eller de går nästan bättre. Alla ärenden och små fix. Jag har gått up "skit" tidigt denna veckan och normalt sett så borde jag ju nu när klockan snart slår 23:00 var jättetrött. Men de är jag inte. Kombinationen träning (mycket), vila och kost funkar bra.

Jag vänder och vrider. Provar olika metoder för att hitta den där känslan av att må så bra som möjligt. Hela tiden testar jag. Träna mer vila mindre, träna mindre vila mer. Jag försöker hitta den rätta balansen mellan allt och de viktigaste är att jag hittar de som är rätt för mig.

Vissa perioder av hård träning känns tuff, men hela tiden har jag den där känslan som är så skön: Går jag och tränar nu så kommer de att kännas toppen efteråt ! Jag blir lite rädd för mig själv när jag känner att jag blir piggare av att träna hårdare längre och oftare. När jag får den där känslan av att jag bara orkar mer och mer då måste jag samtidigt ha båda fötterna på jorden och de kan vara svårt ibland.

Men jag är så jäkla glad över att jag har så mycket fritid där jag kan välja att göra vad jag vill. Jag tränar och tränar vilket gör att jag orkar och orkar så man skjuter inte så mycket vardagliga saker framför sig längre.

Fan va glad jag är att jag mår såhär bra !!!

 WOHOOOOOOO !!!!






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE