Ibland undrar man hur folk hinner med sig själva





Idag har jag tvättstugan nu på morgonen och jag brukar inte bry mig, men ibland undrar man hur folk orkar. Hur hinner en del med sin vardag när dom verkar tycka att den viktigaste uppgiften här i livet är hur de ska vara i tvättstugan.

Nu senast var de en hyresgäst som inte tyckte att dom tvätt - tider som styrelsen har beslutat om ska gälla . Denna hyresgäst har då gått ner i tvättstugan och plockat bort den lista som gäller och satt upp en ny, med nya tider. Han har också satt upp en lista med allas namn adress och telefonnummer. Detta har han antagligen gjort för att han tycker att man ska klaga på den som inte följer reglerna nere i tvättstugan. De vore ju hemskt om man råkar bli kvar lite damm i ett hörn eller torktummlarludd efter någon annan.

Nu har i allla fall styrelsen satt upp en ny lapp med dom gamla tiderna och tagit ner listan med alla hyresgästers namn och nummer. Man skriver att man ber om ursäkt för röran om vilka tvätt - tider som gäller och förklarar med att de var en hyresgäst som gjorde allt detta på eget bevåg. Ibland undrar man om inte folk har något bättre för sig än att bekymmra sig över hur de ska vara  tvättstugan.









Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE