Natt

Nu är de verkligen natten. Jag sitter uppe än. Det har varit en lång lång dag och när jag nu sitter här så fattar jag inte hur jag orkar hålla mig vaken. De är natten mellan Fredag och Lördag och jag brukar höra glada människor utan för mitt fönster som är lite fulla även vid denna tiden på helgen. Men inte i natt. De har varit väldigt lugnt och de kan ni ju ta sig en funderare på om ni vill.

Själv är jag kvar vid tanken att jag har orkat med så mycket idag. Gym och mycket jobb har varit dagens två kraftansträgningar. Jag är fortfarande pigg och vill göra jättemycket trots nattens sena timma. Jag ler lite och känner mig så lycklig över att jag mår så bra, men jag känner samtidigt att jag måste vara beredd på att de kan vända.

Höst och vinter är ju egenligen två ganska deprimerande årstider. Det är mörkt på morgonen och de blir mörkt innan de hinner att bli kväll. Jag vill hela tiden hitta sätt att pigga upp mig på och förmodligen så klarar jag de ganska bra nu eftersom jag mår jättebra. Tänk vad jag kan fundera ibland. Jag vet inte om de är bra eller dåligt. Ibland känns de som jag har för mycket att göra och då hinner jag inte fundera och då mår jag inte så bra, men samtidigt är min innersta känsla att för att man ska måbra så ska man inte fundera för mycket.





Kram !






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE