Bullar och sånt mår jag illa av efteråt

Frågor och svar på tal från Karin. Mina svar på allt står med fet stil.

Svar på tal!

På frågan "Du säger också att maten du äter är lika nyttig som hemlagad mat och det kanske stämmer. du verkar vara ganska mån om vad du stoppar i dig med tanke på att du vill gå ner i vikt. men vore det inte en ganska bra idé att byta ut all sås som du får till all mat till sallad istället? tror att det sulle gynna din viktnedgång." menade jag inte att du borde gå ner i vikt eller liknande. Snarare att jag antog det eftersom du skriver ofta om att du undviker bullar och allt vad det nu är.
Och jag syftade inte på träningen när jag sa så.
Ok ! Jag vill dra ner på mitt sockerintag på grund av att jag tycker att jag helt enkelt äter för mycket av tex bullar och de tror jag inte är bra om man tittar i ett längre perspektiv. Risken för tex diabetes ökar säkert. Samtidigt så har jag börjat må lite illa av att äta för mycket bullar godis och sånt ...


Jag kan ju bara prata för mig själv nu, men jag tror att anledningen till att du får så många fråger relaterade till mat är nog för att dina matvanor skiljer sig från dina läsares.

Ja, de kanske stämmer....

Skulle du vilja svara på dessa frågor också?
Kram karin

Kan du inte ha en tävling där vinnaren vinner ett busskort?
Nej !
Om man stämplar sitt kort på din buss och det börjar tjuta och blinka rött. Dock inte för att det har gått ut. Släpper du förbi personen i alla fall?
Nej !
Om det spyr nån på din buss, är det du som får städa upp det då?
De har väl hänt att jag har gjort de.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE