2009 07 01

Godmorgon sitter här och vet inte riktigt vad jag ska hitta på just nu, så de får bli ett blogginlägg. Jag väntar egentligen bara på att gymmet ska öppna. Får bli ett benpass idag.

Funderar på om jag ska ta en dusch, men det är väl ingen ide för jag kommer ju att duscha efter träningen och dessutom är de ju så att man svettas som fan redan 10 min efter att man har klivit ur duschen.
Det är sol sol sol varenda dag och jag gillar de på många sätt. Bättre att ha de såhär än regn och snö.

Jag sitter här lite yr och känner mig lite konstig i huvet. Jag vaknade av en mycket läskig dröm och för ett ögonblick fick jag intala mig själv att det just bara var en dröm och att de inte har hänt i verkligheten. Eller så har de gjort de. Ibland vet man inte vad som är dikt och verklighet, ibland flyter allt samman.

Nej, nu är de dags att få något gjort ! Så vi hörs senare .... Bara jag kan komma på något att skriva. Måste erkänna attt de är ganska svårt ibland och de är när det är tomt i blogghuvet som dessa tankar med att lägga ner bloggen kommer. Fast de verkar  aldrig bli så  för jag tycker att det är kul att blogga !

Ni får ha en nice dag alla !

KRAM !





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE