Tänd ett ljus.



Jag kan inte förstå hur folk kan handla så mycket julklappar. På stan går människor jätte stressade precis som att dom bara hade en dag kvar att leva. Det finns säkert människor som sätter sig i skuld för att ha råd med mycket julklappar.
Ok , Jag har inte med det och göra och är det klappar till barnen då kanske det är ok , jag vet inte.

Såg också många vuxna på stan idag som hade handlat enorma mängder alkohol. Jag får faan ont magen när jag tänker på alla stackars ensamma barn som är rädda och får stå ut med att se dom vuxna supa sig fulla på jul.
Julen är barnens högtid, men tänk va många barn  där ute i vårt avlånga land som inte varken får klappar eller kanske inte ens julmat. Hoppas ändå att att det inte är så många som jag tror. Hursomhelst så sänder jag en tanke till alla er som känner er ensamma och övergivna på jul.



Själv ligger jag lågt i jul. Inget supande inte mycket klappar har jag köpt. Jag är inte mycket för denna hysteri och stress bara för att fira jul.
Jag har dessutom varken barn eller barnbarn som jag behöver köpa julklappar till. Kalla mig snål om du mår bättre av de. Jag tar inte åt mig även om du säger som en arbetskamrat vräkte ur sig väldigt ogenomtänkt i all denna jul stress och hysteri som han själv är inne i. Han sa DIN SNÅLE JÄVEL ! Han vet inte riktigt vad han snackar om. Själv tycker jag att det är så långt ifrån sant man kan komma. Det är bara de att jag vill ha pengar att röra mig med i Januari för då finns inte denna julhysteri och stress på samma sätt  ute i handeln. Dessutom är det så att jag är hellre exta generös hela året mot nära och kära och även mina vänner istället för att panikshoppa och ge bort mer än man har råd med på julafton.


Nu börjar denna dagen, dan före doppare dagen lida mot sitt slut. Hoppas ni får en riktigt god jul och är du en av dom som har tänkt och supa skallen av dig under jul så snälla gör inte de. Det finns många andra dagar på året som du kan göra detta på. Bryr du dig inte om dig själv så kan du väl åtminstonne tänka på barnen.

God Jul önskar DANNE.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE