Vecka 18

 Ny vecka och jag har busskörning idag, men sen är jag ledig till på fredag. Så detta är en rätt skön vecka. Jag har heller inte så mycket annat planerat så jag kan njuta av ledigheten och bara se till att må bra. Precis som man alltid ska försöka göra. 
  (null)
 
Jag grejar med min konst och jag hoppas att jag orkar spela pingis. Någon långpromenad blir det säkert också. Jag ska även shoppa lite kläder. Jag behöver ha lite nytt inför mitt Stockholmäventyr nästa vecka. Annars är det mesta planerat och klart inför den resan. Det jag har bokat nu får räcka och sen får jag se om jag hinner med något mer när man väl är på plats, men detta är ju alltså nästa vecka. Skönt att arbetsveckorna bara blir "softare" för varje vecka som kommer. Förra veckan jobbade jag 5 dagar. Nästa veckan har jag 4 arbetsdagar, och nästa vecka kämpar jag bara på med 2 dagar. Det känns ganska lugnt med jobb bakom ratten under våren. Sen är det ju sommar och nytt schema och då får man väl se hur arbetsveckorna ser ut.  Men i juli har jag  det bra för då har jag ju semester. 
 
Jag har som sagt inte så mycket planerat under denna veckan, men jag vet ju att jag har att greja med varje dag ändå. Vardagliga saker har man ju hela tiden och tar man inte tag i dom så kommer man efter och då får man greja som fan för att få ordning och reda igen. Så dom ständigt återkommande jobben är det inte brist på för min del. Jag har ju heller ingen sambo som hjälper mig, så vill jag få saker och ting gjorda så får jag ju oftast fixa det själv. Eller i alla fall se till att börja få saker gjorda. Det  som är bra med att bo ensam är ju att vill jag inte få saker och ting gjorda så är det ju ingen annan som bryr sig om jag skiter i allt. Inget tjat och bla, bla, bla liksom. 
 
 
  (null)
 
(null)
 
(null)
(null)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE